Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2008

Νικηφόρο ξεμούδιασμα

Φιλικός αγώνας για το ξεμούδιασμα διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο του Γιάννη Γουλή εχθές το βράδυ, με αντίπαλο την ομάδα Μεσολόγγι 2008. Η ΑΕΜ κέρδισε με 3-2 με τον προπονητή της ομάδας να δοκιμάζει δυο διαφορετικά σχήματα. Το σκορ άνοιξε στο 25΄, ο Δήμος Γαβρίνας με σουτ μετά από πάσα του Τσάμη, ενώ το 2-0 έκανε ο ίδιος παίκτης στο 40΄. Στη συνέχεια της φάσης ο Γαβρίνας βγήκε εκτός μετά απο τάκλιν που δέχτηκε. Το ημίχρονο βρήκε την ΑΕΜ να προηγείται με 2-0. Οι αλλαγές στο δεύτερο μέρος έφεραν και μια χαλαρότητα και ως αποτέλεσμα είχε η ομάδα του Μεσολόγγι 2008 να μειώσει με αυτογκόλ του Δημήτρη Πασπαλιάρη και να ισοφαρίσει με δεύτερο αυτογκόλ, αυτή τη φορά του Μπέτσικα, ο οποίος βρέθηκε στη πορεία της μπάλας μετά το φάουλ του πρώην παίκτη της ΑΕΜ, Γιάννη Κατσαρού. Στο 75΄ο Πασπαλιάρης διαμόρφωσε το τελικό 3-2 με σουτ.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ:
Γκασούκας, Σαρρής, Πασπαλιάρης Δ, Σαρτζής, Τσάμης, Πασπαλιάρης Γ, Γαβρίνας, Αϊδονόπουλος, Κράνης Ν, Κυριακόπουλος, Δάλλας
Ενώ στο δεύτερο μέρος πέρασαν Χασιώτης, Μαντέλος, Τσαλαφούτας, Καρέτσος,Μπέτσικας

**Την φανέλα της ΑΕΜ θα φοράει για τον επόμενο χρόνο ο 19χρόνος τερματοφύλακας Κώστας Γκασούκας που αποκτήθηκε από το Παλαιό Φάληρο.