Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

Μόνο νίκη στο μυαλό

Για την δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό Παναιτωλίου προετοιμάζονται στην ΑΕΜ, αφήνωντας πίσω την ήττα του Σαββάτου από τον Άρη Αιτωλικού, σαν μια κακή παρένθεση. Στην όμαδα όλοι σκέφτονται την επιστροφή στις επιτυχίες και φυσικά τη νίκη και μόνο αυτή στο παιχνίδι του Παναιτωλίου. Σίγουρα θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας και οι "Κανονιέρηδες" θα πρέπει να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεία για να κατακτύσουν τους τρεις υπερπολίτιμους βαθμούς. Αυτό θα τους δώσει άλλο αέρα για το παιχνίδι μέσα στο Μεσολόγγι με τον πρωτοπόρο Αρακυνθιακό.
Η προετοιμασία για το παιχνίδι της έβδομης αγωνιστικής του πρωταθήματος συνεχίζεται κανονικά και τα προβλήματα όσο αφορά τραυματισμούς είναι λίγα. Απών θα είναι ο τιμωρημένος Γιώργος Πασπαλιάρης, που δέχτηκε κόκκινη κάρτα στο τελευταίο αγώνα. Από εκεί και πέρα η διοίκηση προσπαθεί να εξεσφαλίσει άδεια για τους παίκτες που υπηρετούν την θητεία τους.

Την προσεχή Τρίτη 21 Οκτωβρίου, στις 5.30μμ θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Ενωσιακού γηπέδου η κλήρωση των αγώνων της Γ’ φάσης του κυπέλλου ΕΠΣΝΑ. Οι ομάδες που προκρίθηκαν από τον πρώτο - δεύτερο όμιλο και θα μπουν στην κληρωτίδα είναι η ΑΕΜ, Ναυπακτιακός Αστέρας, Προμηθέας Γαυρολίμνης, Όμηρος Νεοχωρίου, Άρης Αιτωλικού, Αετός Σταμνάς, Δάφνη Μεγ. Χώρας, Ολυμπιακός Παναιτωλίου, Παναιτωλικός, Ιδομενέας Εμπεσσού, Θύελλα Παραβόλας, Αλυζιακός Μύτικα, Ακαρνανικός Φυτειών, Μεδεών Κατούνας, Κεραυνός Γαβαλούς, Αρακυνθιακός.