Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008

Σοβαρότητα προς αποφυγή εκπλήξεων

Την τελευταία ομάδα του βαθμολογικού πίνακα, την ΑΕ Τρικόρφου θα αντιμετωπίσει αύριο στις 3μμ η ΑΕΜ, στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου.
Το Τρίκορφο που όλο το καλοκαίρι σχεδίαζε και προγραμμάτιζε την άνοδο από την Β' κατηγορία, στην Α', τελευταία στιγμή όμως, μετά την παραίτηση του Κένταυρου, πήρε την θέση του στην μεγάλη κατηγορία. Η ξαφνική αυτή απόφαση, έκανε τους διοικούντες του συλλόγου να τρέχουν και να μην φτάνουν, ψάχνοντας παντού παίκτες, που θα στελέχωναν την ομάδα. Από την μέχρι ώρας πορεία του Τρικόρφου, φαίνεται ότι το ξαφνικό της απόφασης για συμμετοχή στην Α' κατηγορία, δεν άφησε στους παίκτες τον απαιτούμενο χρόνο να προετοιμαστούν κατάλληλα για το νέο πρωτάθλημα. Ο πρόεδρος της ομάδας Αντώνης Δελημάρης και ο προπονητής Νίκος Παλάτζας, σαν στόχο φυσικά έχουν θέσει την παραμονή στη κατηγορία, αλλά για να το πετύχουν θα πρέπει να καταβάλουν τεράστιες προσπάθειες
Το Τρίκορφο φέτος απόκτησε εκτάκτως δέκα παίκτες, οι οποίοι είναι: Σταθής από ΓΟΜ, Δημητρίου από Ακαδημία Μεσολογγίου, Πετράκης από Άρης Αιτωλικού, Γιαννόπουλος από Λυγιά, Μπισμπίκης από Σκάλα, Βάλλας και Ραϊκος από ομάδες των Αθηνών, Μυλωνάς και Γαλάνης από Παλαιοπαναγιά και Φούντας από Αναγέννηση.
Παρελθόν αποτέλεσαν οι Παπούλιας, Βλαχογιάννης, Κούστας, Τσουκάλας, Γιαβρούτας Ανδρέας και Κώστας, Κωστάρας, Μήτσης, Μπινιάκου και Φονταλής.

Στην ΑΕΜ όλα πηγαίνουν ρολόι και μετά τη νίκη απέναντι στον Αρακυνθιακό, η ηρεμία επανήλθε στην ομάδα και όλοι πιστεύουν ότι στον αυριανό αγώνα η νίκη εύκολα ή δύσκολα θα έρθει. Ο προπονητής Γιώργος Ζήκος δεν θα έχει απόντες, πλην των στρατευμένων, που αύριο θα αποφασιστεί αν θα πάρουν άδεια για να λάβουν μέρος.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ξηροκώστας και επόπτες οι Κυρίλης - Γκουτσέλης. Παρατηρητής του αγώνα ο Μπάρλας και γιατρός ο Μοιρογιώργος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής:
Σάββατο
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ – ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ – ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ
ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ – ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ
ΑΕ ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ – ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ

*Όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 3.00μμ

***Αύριο αγωνίζονται και οι μικροί της ΑΕΜ και στο πρόγραμμα τους δεσπόζει το ντέρμπι με την Ακαδημία Μεσολογγίου. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Ενωσιακό στις 12μμ Στόχος της ομάδας μας είναι αν μη τι άλλο η νίκη, που θα την φέρει στις πρώτες θέσεις. Όλοι γνωρίζουν ότι ο αντίπαλος είναι αρκετά δυνατός, αλλά την φετινή περίοδο αποδυναμώθηκε αρκετά. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Καπελάκης και νοσηλευτής ο Ιωαννίδης.