Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

Ανακοίνωση Δ.Σ. ΑΕΜ

Με μια λακωνική δήλωση το Δ.Σ. της Α.Ε. Μεσολογγίου, έθεσε τέρμα στην παραπληροφόρηση και τα παπαγαλάκια, απανταχού του Νομού. Η ανακοίνωση αναφέρει: "Έπειτα από έκτακτη συνεδρίαση, η Διοίκηση της Α. Ε. Μεσολογγίου, απεφάσισε όπως κάνει δεκτή την παραίτηση, που έθεσε στη διάθεσή της, ο μέχρι πρότινος προπονητής της ομάδας κ. Γιάννης Γουλής. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Γουλή για την μέχρι τώρα συνεργασία και ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχιση της καριέρας του. Μέχρι νεωτέρας, προπονητής της ομάδας αναλαμβάνει ο κ. Δημήτρης Μανιάτης.
Με Τιμή το Δ. Σ."

Επίσης το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά τον κ. Παναγιώτη Τζούβαλη για την χορηγία του στην ομάδα.

ΣΧΟΛΙΟ του AEM-NEWS: Από χθες το βράδυ στις 12.30 γνωρίζαμε, ότι ο Γιάννης Γουλής αποτελούσε παρελθόν. Από εκείνη τη στιγμή, παρακολουθήσαμε κάθε κίνηση σχετικά με το θέμα. Ακούσαμε πολλά και διάφορα, από ραδιοφωνικούς σταθμούς και μεμονωμένα άτομα. Δεν θελήσαμε ν' ακολουθήσουμε, την κουτσομπολίστικη πολιτική, γιατί θεωρούμε ότι εδώ κάνουμε σοβαρή δουλειά. 'Έτσι δεν ανακοινώσαμε κανένα από τα ονόματα που ακούστηκαν από διάφορους. Πράγματι η Διοίκηση της ΑΕΜ, έχει έρθει σε επαφή με πολλά άτομα και είχε συναντήσεις όλη μέρα. Εμείς θ' ανακοινώνουμε μόνο τελικά και διασταυρωμένα γεγονότα. Πιστεύουμε ότι με την ανακοίνωσή της η Διοίκηση, δείχνει που βρίσκεται το θέμα.
***Στη σημερινή προπόνηση κοουτσάρισε ο κ. Δ. Μανιάτης, ο οποίος είναι παλιός ποδοσφαιριστής της ΑΕΜ και προπονητής σήμερα στις Ακαδημίες της. Το κλίμα δεν ήταν το καλύτερο και συμμετείχαν 16 ποδοσφαιριστές(έλειπαν οι στρατευμένοι και οι τραυματίες, που είναι αρκετοί). Αύριο θα γίνει νέα προπόνηση στο βοηθητικό του Δημοτικού σταδίου.