Παρασκευή 17 Απριλίου 2009

Φιέστα κι άστα!!!

Σε μια φιέστα παρωδία, η Α. Ε. Μεσολογγίου, έκλεισε οριστικά το κεφάλαιο του τοπικού πρωταθλήματος και μπήκε στο λεωφορείο της Δ΄ Εθνικής. Κύρια χαρακτηριστικά της χθεσινής απογοητευτικής παράστασης, η απουσία των φιλάθλων και η εκπληκτική απόδοση του Παναιτωλικού, που απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι ομάδα ανώτερων κατηγοριών, απ' αυτή που βρίσκεται. Βέβαια η Μεσολογγίτικη ομάδα είναι εδώ και ένα μήνα σε διακοπές, αλλά αυτό δεν μειώνει σε τίποτε την εξαιρετική απόδοση της Αγρινιώτικης ομάδας, που καταχράστηκε υπερβολικά τη φιλοξενία των Μεσολογγιτών, αλλά παρ' όλα αυτά χειροκροτήθηκε γενναιόδωρα από τους Μεσολογγίτες φιλάθλους.!
Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής και το βαρύ σκορ(0-9), δεν χάλασε ιδιαίτερα τη διάθεση των "Κανονιέρηδων", που ακόμα πανηγυρίζουν την άνοδο. Η απονομή του Κυπέλλου της Πρωταθλήτριας Α΄ ΕΠΣΝΑ 2009, έγινε στο ημίχρονο, σε ωραίο κλίμα και τον Νεκτάριο Ζέρβα να βραβεύεται με βαρύτιμο έπαθλο, ως ο MVP της Πρωταθλήτριας. Τις απονομές έκαναν ο Νομάρχης Αιτ/νίας κ. Σώκος και ο Αντινομάρχης κ Κατσούλης.

Ο κ. Σώκος ευχήθηκε στην ΑΕΜ του χρόνου τέτοια εποχή να πανηγυρίζει την άνοδο στη Γ΄ Εθνική, ανακοίνωσε πριμ 5.000 ευρώ για την άνοδο στη Δ΄ και εξτρά οικονομική βοήθεια τον Σεπτέμβριο. Για την ιστορία τα γκολ του αγώνα σημείωσαν οι:Καραμαλίκης(3΄, 10΄), Μπελεβώνης(27΄), Ζουρούδης(48΄, 52΄), Κουτσουρές(54΄), Χρυσάφης(56'), Γέλοβατς(59΄, 71΄).

Η σύνθεση της ΑΕΜ : Γκασούκας (85' Μπουσμπουρέλης), Μπαλάφας (68' Καρανίκας), Μαντέλλος Χρ. (68' Δάλλας), Αποστολόπουλος (30' Καβαλλιέρης), Πασπαλιάρης, Κυριακόπουλος (68' Δερβίσης Γ.), Πλακίδας Μ. (68' Δερβίσης Β.), Κράνης Δ. (60' Σαμαράς), Ζέρβας (68' Κράνης Ν.), Γαβρίνας (68' Μαντέλλος Β.), Τσάμης (68' Μπέτσικας)