Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Ξεκινάει ο σχεδιάσμος

Λίγες μέρες πριν το τέλος των προπονήσεων, καθώς θα υπάρξει κενό διάστημα για την ξεκούραση των παικτών και ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς, οι κανονιέρηδες έδωσαν φιλικό αγώνα στο Νεοχώρι με τον τοπικό Όμηρο. Οι "μπλε επικράτησαν με 5-0, δείχνοντας ότι παρά την χαλαρότητα που υπάρχει μετά το τέλος του πρωταθλήματος, η ομάδα διατηρείτε σε καλό επίπεδο. Τελευταίο φιλικό, που θα σημάνει και το τέλος των προπονήσεων, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (22/5) στις εγκαταστάσεις ΕΜΙLEON στο Δοκίμι Αγρινίου, κόντρα στους νέους του Παναιτωλικού, στις 9 το βράδυ.

Στο διοικητικό κομμάτι της ΑΕΜ, αναμένεται μέσα στην εβδομάδα η Γ.Σ (δεν έχει οριστεί μέρα ακόμη), όπου θα γίνει ο απολογισμός της φετινής επιτυχημένης χρονιάς και θα αποφασιστούν οι στόχοι για τη νέα χρονιά, στον δύσκολο 5ο όμιλο όπου θα συμμετάσχει η "Κυρία"

Τιμή για την πόλη μας στις 30 Μαΐου, αφού όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, ο τελικός αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδας Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών 2008-2009 ανάμεσα στα σωματεία Ένωση Πανασπροπυργιακού ΑΟ Δόξα και ΑΣ Βολίδα Κέρκυρας θα διεξαχθεί το Σάββατο (30/5) 17:30 στο Δημοτικό Στάδιο Μεσολογγίου.