Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Γενική Συνέλευση: Στόχος η 'Ανοδος στη Γ΄Εθνική

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, ιδίως μετά την ανακοίνωση του Δ. Σ. ότι ένας και μοναδικός είναι ο στόχος της ΑΕΜ για φέτος η Άνοδος στη Γ' Εθνική, έγινε χθες Δευτέρα στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο, η Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μελών της ΑΕΜ. Στη συνέλευση παρευρέθηκαν: Οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. κ. Μπούτης Θεοφάνης, Κώστας Πουλής και Αντρέας Μαντζουράτος, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ κ. Σπ. Ιωαννίδης, αντιπροσωπεία των Παλαιμάχων της ΑΕΜ με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γ. Καραμανόπουλο,αντιπροσωπεία των παιχτών, ο εκδότης της "Αθλητικής Ενημέρωσης" κ. Γ. Λύτρας, αντιπροσωπεία των οργανωμένων φιλάθλων της "Θύρας 2" με επικεφαλής τους Π. Δενδρινό και Π. Μπαταργιά και πολλοί φίλαθλοι. Η Γ.Σ. άρχισε με τον οικονομικό απολογισμό της φετινής χρονιάς, που έγινε παμψηφεί αποδεκτός από τη Γενική Συνέλευση. Ακολούθησαν σημαντικότατες ανακοινώσεις από το Δ. Σ. της ΑΕΜ και τον Πρόεδρο της ΕΠΣΝΑ και στο τέλος έγινε διαλογική συζήτηση της Διοίκησης της ΑΕΜ με τους παρευρισκόμενους.
Από τις ανακοινώσεις του Δ.Σ, σημαντικότερες ήταν:
1. Το Δ. Σ. έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση, χορηγίες και επιχορηγήσεις. 2. Στόχος της ΑΕΜ για φέτος η Άνοδος στη Γ΄Εθνική. 3. Από βδομάδα ξεκινούν επαφές με τους ήδη παίχτες της ΑΕΜ. 4. Έχουν γίνει ήδη επαφές με παίχτες για ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας. 5. Προπονητής θα είναι και φέτος ο Γ. Ζήκος ο οποίος έχει κάνει ήδη τεχνική έκθεση για τη φετινή ομάδα και γυμναστής ο κ. Σταμάτης Σαρρής. 6. Μεγάλο βάρος θα δοθεί στις Ακαδημίες, ώστε να φτάσουν στο επίπεδο που είναι και η μεγάλη ομάδα. 7. Θα βοηθηθεί η καλύτερη οργάνωση των φιλάθλων για να έχει η ΑΕΜ τον 12ο παίχτη δυνατό κοντά της. 8. Θα συνεχιστεί η προσπάθεια για τοποθέτηση πλαστικών καθισμάτων στην κερκίδα και η συνεργασία με το Δ. Σ. του ΔΑΚ για βελτίωση των εγκαταστάσεων του Σταδίου. 9. Το Δ. Σ. της ΑΕΜ είναι ανοιχτό σε συνεργασίες με οικονομικούς παράγοντας, που θα ήθελαν να βοηθήσουν την ομάδα, αλλά είναι σε θέση ν' αντεπεξέλθει στις ανάγκες της κατηγορίας. 10. Θα συνεχιστεί η συνεργασία με τον Παναιτωλικό και άλλες ομάδες, εντός και εκτός του Νομού.
Ο Πρόεδρος κ. Ιωαννίδης ως Σύμβουλος του Δημάρχου κ. Αναγνωστόπουλου, ανακοίνωσε ότι ο Δήμος θα ενισχύσει με ένα σεβαστό ποσό την ΑΕΜ και θα κάνει ότι είναι δυνατό για να βελτιωθούν οι εγκαταστάσεις του ΔΑΚ, ενώ ως Πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ, δήλωσε ότι Ένωση θα συνδράμει κι αυτή την προσπάθεια της ΑΕΜ. Από την μεριά του ΔΑΚ μίλησαν ο πρώην Πρόεδρος κ. Πουλής και ο νυν Πρόεδρος κ. Μαντζουράτος, που έδωσαν διευκρινήσεις για την προσπάθεια που έγινε και γίνεται για την συντήρηση και βελτίωση των εγκαταστάσεων του Σταδίου. Στη συνέχεια τον λόγο πήραν αρκετοί από τους φιλάθλους, που έθεσαν διάφορα ερωτήματα, στα οποία η Διοίκηση της ομάδας απάντησε πειστικά και ξεκάθαρα, βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο το ήδη καλό κλίμα μεταξύ Διοίκησης και φιλάθλων. Η Συνέλευση έκλεισε με την εντυπωσιακή ανακοίνωση του Προέδρου της ΑΕΜ κ. Γιώργου Παγούρα, ότι η Διοίκηση θα προσφέρει συνολικά 15.000 δωρεάν εισιτήρια στους μαθητές της περιοχής και 50% έκπτωση στους συνοδούς τους, με σκοπό να είναι το γήπεδο πάντα γεμάτο και να δώσει την ώθηση που χρειάζονται οι παίχτες στην προσπάθεια για άνοδο. Από την μεριά μας, μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι από το επίπεδο της Συνέλευσης, το κλίμα που επικράτησε και τις ανακοινώσεις όλων, αλλά για άλλη μια φορά, δεν ακούστηκε ούτε ένα ευχαριστώ από τη Διοίκηση για τη προσπάθεια που κάναμε όλη τη χρονιά στο "AEM news" για να ενισχύσουμε την ομάδα στην προσπάθεια να πάρει το τοπικό πρωτάθλημα και την ενημέρωση των φιλάθλων της ΑΕΜ απανταχού της Γης...