Σάββατο 15 Αυγούστου 2009

Άνετοι και ωραίοι οι μικροί

Δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία και σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, η ΑΕΜ κέρδισε με 3-0 τους Νέους του Παναιτωλικού, στις εγκαταστάσεις του ΕΜΙLEOΝ. Ο προπονητής της "Κυρίας", Γιώργος Ζήκος δοκίμασε 19 ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών, βγάζοντας σιγά σιγά τα συμπεράσματα του, για το ποιοι παίκτες θα αποτελέσουν το βασικό κορμό της ομάδας. Για την ιστορία τα γκολ για την ΑΕΜ πέτυχαν οι Αποστολίδης (4'), Σακελλαρόπουλος (26') και Μπαρμπαρούσης (59').

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Α΄ ημίχρονο - Ζέρβας, Φλωρόπουλος, Γατσώρης, Μπαρμπαρούσης, Δερβίσης Β, Κορομηλάς, Μαντέλος Β, Γιαννιώτης, Μπήρκος, Σακελλαρόπουλος, Αποστολίδης.
Β' ημίχρονο - Γκαζούκας, Φλωρόπουλος, Μπέκος, Γατσώρης, Μπαρμπαρούσης (Ντζελέπης 60'), Κόκοτος, Μαντέλος Β (Πολίτης 85' ), Κορομηλάς (Παλιάτσας 65'), Δερβίσης Β (Στεργίου 75'), Μπήρκος (Μαρκαντονάτος 75'), Γιαννιώτης.

***Κατά πάσα πιθανότητα το φιλικό της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό Λουτρακίου θα ακυρωθεί, λόγω δυσκολίας μετάβασης των φιλοξενούμενων. Από την διοίκηση γίνονται ενέργειες για την εύρεση άλλου αντιπάλου υψηλότερης κατηγορίας.