Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Προβλημάτισε η ΑΕΜ, 1-2 από Ατρόμητο Λάππα

Με δύο πρόσωπα παρουσιάστηκε η "Κυρία" στο σημερινό φιλικό με τον Ατρόμητο Λάππα. Μέχρι το 60΄ λεπτό ήταν πολύ καλή, έβγαλε καλές επιθέσεις, κέρδισε τον χώρο του κέντρου και χειρίστηκε ωραία τα δύο επιθετικά της μπακ. Πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ στο 3΄ μετά από ωραία ανάπτυξη από τα δεξιά, σέντρα του Μπίρκου και δυνατό βολέ του Καρτσακλή από το ημικύκλιο. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, ήταν η κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, ενώ μπορούσε άλλο ένα γκολ κυρίως σ' ένα σουτ του Τσάμη στο 39΄από καλή θέση, που πέρασε μόλις άουτ. Στις αρχές του ημιχρόνου και μετά το πρώτο τέταρτο, η ομάδα έδειξε κουρασμένη, ενώ και οι πολλές αλλαγές του Γ. Ζήκου την αποσύνδεσαν, με αποτέλεσμα, να δοθεί η ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να βγουν μπροστά(ο Αντρέας Ζήκος έκανε μόνο 2-3 αλλαγές, ενώ ο Γ. Ζήκος 7), να πάρουν τα ηνία του αγώνα και αφού απείλησαν δυο φορές στο 60΄ και το 68΄, ισοφάρισαν στο 76΄ με μακρινό συρτό σουτ(μεγάλη ευθύνη του Γκασούκα, που δεν έκανε καν προσπάθεια ν' αποκρούσει) και με αιφνιδιασμό στο 79΄(ο σκόρερ πέρασε και τον Γκασούκα) πέτυχαν το γκολ της νίκης. Άλλες εποχές θύμισε η αποβολή του Γ. Πασπαλιάρη στο 83΄, που διαπληκτίστηκε με αντίπαλο. Πολύ καλή ευκαιρία να ισοφαρίσει έχασε ο Γαβρίνας στο 89΄. Την Κυριακή υπάρχει ένα σοβαρότατο τεστ με τον Πανιώνιο.
Καλό το διαιτητικό τρίο των Β. Λιόνα, Σωτ. Δημαρά, Σωτ. Ρεντίφη.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Α.Ε.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Γκασούκας, Ταράτσας, Γατσώρης, Μπαλάφας, Μπίρκος, Πασπαλιάρης, Τσάμης, Καρτσακλής, Μπαρμπαρούσης, Πλακίδας Χρ., Γιαννιώτης. Έπαιξαν και οι: Βαλτογιάννης, Κορομηλάς, Ζαμπαντιώτης, Πλακίδας Μ., Γαβρίνας, Καρανίκας, Παναγιώτου.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ: Τσάκωνας, Βέρρας Χ., Βέρρας Α., Σανδραβέλης, Αντωνόπουλος, Ζώτος, Μαργιόλης, Κυριτόπουλος, Κανελλόπουλος, Ανδρούτσος, Βλαχόπουλος.