Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Γ.Ζήκος: "Μπορούσαμε μεγαλύτερο σκορ"

Δηλώσεις στον Δημήτρη Αντωνόπουλο (ΑΙΧΜΗ) έκανε ο προπονητής της ΑΕΜ, Γιώργος Ζήκος, όπως και ο μεγάλος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού Χρήστος Πλακίδας.

Γ.Ζήκος:
“Η πρεμιέρα είναι πάντα δύσκολη, παίζαμε και με μία έμπειρη και δύσκολη ομάδα, πήγαμε καλά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και στο τέλος το σκορ θα μπορούσε να έχει πάρει και διαστάσεις θριάμβου”.

Χρ. Πλακίδας :
“Ήταν πρεμιέρα του πρωταθλήματος και κάθε αρχή και δύσκολη, δουλέψαμε πολύ αυτό τον καιρό τα δώσαμε όλα σήμερα, θέλαμε πολύ την νίκη για λόγους ψυχολογίας πιο πολύ, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε μετά, σίγουρα δεν ήταν το ποδόσφαιρο που μπορούμε να παίξουμε απλά ήταν η πρεμιέρα και είχαμε άγχος, πιστεύω παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιωθούμε και στο τέλος θα εκπληρώσουμε το στόχο που είναι μόνο το πρωτάθλημα και τίποτα λιγότερο. Από εκεί και πέρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι το Σούλι Παραμυθιάς κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε τι θα κάνουμε. Σε κάποια στιγμή δώσαμε χώρο στον αντίπαλο και την ευκαιρία να μπει στο παιχνίδι ευτυχώς για μας δεν έγινε αυτό μετά σημειώσαμε το τρίτο γκολ και τέλος καλό όλα καλά.”