Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Με άσχημη εμφάνιση έχασε η ΑΕΜ στο Σούλι

Με τον ενθουσιασμό από την εύκολη νίκη της πρεμιέρας και με 200 ηρωϊκούς και ενθουσιώδεις φιλάθλους της, αλλά χωρίς τον Καρτσακλή, που δεν έπαιξε λόγω προβλήματος υγείας, αντιμετώπισε η Α.Ε. Μεσολογγίου το Σούλι Παραμυθιάς. Οι Κανονιέρηδες (με τον Γ. Ζήκο να αφήνει εκτός αρχικής ενδεκάδας τους Ζαπαντιώτη και Γαβρίνα) ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα και στο πρώτο δεκάλεπτο, έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες να προηγηθούν. Στη συνέχεια το γηπεδούχο Σούλι ισορρόπησε το παιχνίδι και εκμεταλλευόμενο τις εύκολες κάρτες που έδειχνε ο διαιτητής στους παίχτες της ΑΕΜ, κατόρθωσε να προηγηθεί στο 40΄ με τον Αντωνίου. Σ' αυτό το γκολ φέρει ευθύνη και ο νεαρός τερματοφύλακας Ζέρβας. Στο δεύτερο ημίχρονο η "Κυρία" προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά έμοιαζε κομμένη στα δύο. Αυτό ανάγκασε τον Γ. Ζήκο να περάσει στον αγώνα τον Ζαπαντιώτη στη θέση του Ταράτσα, αλλά και τον Γαβρίνα στη θέση του Μ. Πλακίδα (60΄), όμως το γεναιόδωρο μοίρασμα καρτών του "Άρχοντα" της συνάντησης απέβη μοιραίο για τους Μεσολογγίτες, καθώς στο 75΄ ο νεοαποκτηθείς Γουβαλάρης δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, ενώ ταφόπλακα στις ελπίδες της ΑΕΜ για κάτι καλό, ήταν η αποβολή μετά από πέντε λεπτά (80΄)του τερματοφύλακα Ζέρβα, που ανέτρεψε ως τελευταίος παίχτης επιτιθέμενο.
Οι παίχτες του Σουλίου κράτησαν εύκολα μέχρι το τέλος το αποτέλεσμα και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, ενώ οι παίχτες της ΑΕΜ προσγειώθηκαν απότομα στην σκληρή πραγματικότητα του Περιφερειακού Πρωταθλήματος. Εχθρικός για την ΑΕΜ ο διατητής Σταματελόπουλος (Συνδέσμου Ηπείρου!!! 20 λεπτά από την Παραμυθιά) και αφιλόξενοι οι Σουλιώτες.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ: Φιλιάς, Χ. Ρίζος, Αντωνίου, Μπονόβας, Ντούμας, Κάκκος, Παπαδόπουλος (58' Νταής), Τζίμας, Τάσσος (66' Δήμος), Τσάλης (83' Σακαρέλης), Γιαννάκης.
Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Ζέρβας, Γατσώρης, Μπαρμπαρούσης (89' Αποστολίδης), Πασπαλιάρης, Ταράτσας (60' Ζαπαντιώτης), Μπαλάφας, Τσάμης, Γουβαλάρης, Γιαννιώτης, Μ. Πλακίδας (60' Γαβρίνας), Χ. Πλακίδας.