Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Με υψηλό ηθικό για τη νίκη

Με μεγάλη όρεξη έγινε η τελευταία σημερινή προπόνηση των "Κανονιέρηδων". Παρά τις απουσίες (Αποστολίδης, Γαβρίνας, Γουβαλάρης, Γκασούκας) υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία, ότι την Κυριακή η ομάδα θα πάρει τη νίκη και θα κάνει νέο ξεκίνημα. Επιστρέφει μετά την τιμωρία του, ο Δημήτρης Μπαρμπαρούσης. Ήδη υπάρχουν δείγματα, ότι οι παίχτες αφομοιώνουν σιγά - σιγά την φιλοσοφία του Ανδρέα Μαργέλη και στον αγώνα με την Πρέβεζα η ομάδα θα παίξει καλύτερα απ' ότι στα προηγούμενα παιχνίδια. Διαιτητής θα είναι ο Γ. Τζουανόπουλος, με βοηθούς τους Κ. Τσιρίνης και Α. Σγούρλας, όλοι της ΕΠΣ Αχαΐας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Γ. Ρήγας της ΕΠΣ Φωκίδας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:
Κυριακή 1/11 (όλα στις 3μμ)
Α.Ε. Μεσολογγίου - ΠΑΣ Πρέβεζα
Ναυπακτιακός Αστέρας - Αναγέννηση Αρτας
Προοδευτική Περάματος - Βολίδα Μέσης
Θεσπρωτός - Οδυσσέας Νυδρίου
Α.Ε. Λευκίμμης - Σκουφάς Κομποτίου
Τηλυκράτης - Σούλι Παραμυθιάς
Ελαιόφυτο - Αραχθος Παχυκαλάμου
Αστέρας Ρόκκα - Α.Ο. Ανατολής
Απόλλων Πάργας - Απόλλων Ευπαλίου

-Εν τω μεταξύ, τσουχτερό ήταν το πρόστιμο (2.000 Ευρώ), που επέβαλε ο αθλητικός δικαστής στη μεσολογγίτικη ομάδα, για τα αχρείαστα και αταίριαστα με το ήθος των φιλάθλων της ΑΕΜ, επεισόδια στον αγώνα με τον Σκουφά.

-Εντυπωσιακή παρουσία και εμφάνιση θα έχει η Θύρα 2 στον αγώνα της Κυριακής, ώστε να ενισχυθούν στο μέγιστο οι παίχτες και να πάρουν τη νίκη.

-Στο τελικό στάδιο βρίσκεται ο Νέος Ύμνος της ΑΕΜ, σε στίχους και σύνθεση Μιχάλη Κιτσινέλη και ενορχήστρωση του αρχιμουσικού Σπύρου Χολέβα. Πιθανότητα την Κυριακή να έχουν οι φίλαθλοι τους στίχους στα χέρια τους και να γίνει πρόβα τζενεράλε πριν ηχογραφηθεί.

-Τα κριτήρια βαθμολόγησης των παιχτών σε κάθε αγώνα θα είναι τα εξής: α. Εκτέλεση καθηκόντων, β. Συνεργασία με άλλους παίχτες, γ. Αγωνιστικότητα, δ. Αποφυγή λαθών, ε. Επιτυχία στις μεταβιβάσεις και στ. Φυσική κατάσταση. Φυσικά θα υπάρχει διαφορετική βαθμολόγηση ανάλογα με τη θέση του κάθε παίχτη. Στον τερματοφύλακα οι επεμβάσεις, στους αμυντικούς οι αποκρούσεις και η προώθηση των επιθέσεων, στους μέσους η κυκλοφορία της μπάλας και οι μεταβιβάσιες και στους επιθετικούς η αποτελεσματικότητα Φυσικά, στα παιχνίδια πρωταθλήματος, θα γίνεται αιτιολόγηση της βαθμολογίας, ώστε να τεκμηριώνεται ο κάθε βαθμός. Η βαθμολογία των παιχτών του αγώνα κυπέλλου με τον Α. Ο. Πλαγιάς, έχει ως εξής: Γκασούκας 6, Δερβίσης 8, Μπαρμπαρούσης 8, Ταράτσας 4, Κορομηλάς 5, Γουβαλάρης 2, Πλακίδας Μ. 6, Παναγιώτου 5, Βαλτογιάννης 8, Πλακίδας Χρ. 7, Κράνης 9, Μαντέλος 5, Γιαννιώτης 5, Φλωρόπουλος 5.