Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Στάθηκε άτυχη

Χωρίς να είναι καλύτερος ο Ναυπακτιακός Αστέρας κέρδισε την Α. Ε. Μεσολογγίου με 1-0. Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Ήταν ένα ντέρμπι, με δυνατές μονομαχίες, νευρικότητα, πολλά λάθη και λίγες αξιόλογες φάσεις. Ο Αστέρας προηγήθηκε στο 12΄όταν ο Στάμος, μετά από μακρινή μπαλιά του Παντελίδη βγήκε στην πλάτη των αμυντικών της ΑΕΜ, στοπάρησε όμορφα και πλασάρισε τον ανήμπορο να αντιδράσει Δ. Ζέρβα σημειώνοντας το γκολ που έκρινε τελικά τον αγώνα. Στη συνέχεια η μεσολογγίτικη ομάδα, ανέλαβε τα ηνία του αγώνα, περιορίζοντας σε παθητικό ρόλο τη Ναύπακτο, αλλά μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, δεν μπόρεσε ν' απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Χρήστου. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε το ίδιο σκηνικό, αλλά με τον Αστέρα να ισορροπεί κάπως το παιχνίδι, αλλά να μην μπορεί να δημιουργήσει μεγάλες φάσεις στην εστία του Μεσολογγίου. Αντίθετα η ΑΕΜ φάνηκε άτυχη στο 82΄, όταν ο Χρήστου και το δοκάρι, απέτρεψαν την ισοφάριση. Το διαιτητικό τρίο έπαιξε έδρα, αλλά δεν επηρέασε ουσιαστικά το αποτέλεσμα, κάνοντας συνηθισμένα λάθη.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Χρήστου, Καζανάς, Μπαλαμπάνης, Κυρίτσης, Ουζουνίδης, Κουτελιέρης, Παντελίδης, Στάμος (90' Γλωσσόπουλος), Παναγιωτόπουλος, Ζέρβας (56' Δενδρινός), Ψυχογιός (76' Σταυρόπουλος).
Α. Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Ζέρβας, Μπαλάφας (61' Κράνης), Μπαρμπαρούσης (83' Γατσώρης), Ταράτσας, Καρτσακλής, Αποστολίδης, Τσάμης, Γουβαλάρης, Γιαννιώτης, Ζαπαντιώτης (77' Πλακίδας Μ.), Πλακίδας Χ.