Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Ζητούμενο μόνο η νίκη

Με πολλά εμπόδια λόγω καιρικών συνθηκών έγινε η προετοιμασία των Κανονιέρηδων, εν όψει του αγώνα με το Σούλι Παραμυθιάς. Οι βροχές καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, δημιούργησαν πολλά προβλήματα στις προπονήσεις. Αντίθετα, ευχάριστα είναι τα νέα από το μέτωπο των τραυματιών καθώς σιγά - σιγά εντάσσονται όλοι στο πρόγραμμα προπονήσεων. Η μοναδική απώλεια στον αγώνα της Κυριακής, θα είναι ο Γουβαλάρης, που κι αυτός θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Σκουφά. Ο Χρήστος Πλακίδας επιστρέφει, ενώ κι ο Μάριος Πλακίδας θα είναι στον πάγκο, αλλά δύσκολα θ' αγωνιστεί.
Το παιχνίδι έχει για την ΑΕΜ τεράστια βαθμολογική σημασία και το ζητούμενο είναι μόνο η νίκη και οι τρεις βαθμοί, ώστε να συνεχιστεί το αήττητο σερί της ομάδας.
Στο πρώτο παιχνίδι με το Σούλι η ΑΕΜ είχε ηττηθεί με 1-0 με γκολ του Αντωνίου στο 37΄, ενώ η Μεσολογγίτικη ομάδα είχε τελειώσει το παιχνίδι με 9 παίχτες, αφού είχαν αποβληθεί οι Γουβαλάρης και Ζέρβας. Αποβολή είχαμε και για την Παραμυθιά (Δήμος).
Τον αγώνα που θ' αρχίσει στις 3.00 μ. μ. θα διαιτητεύσει ο κ. Ι. Καλογεράκος με βοηθούς τους Α. Πίττα και Δ. Αθανασούλη, άπαντες του συνδέσμου Ηλείας, ενώ παρατηρητής θα είναι ο κ. Γ. Φραγκούλης (Πρέβεζας).
Εν τω μεταξύ, οριστική είναι η απομάκρυνση του κ. Νίκου Παλάτζα, αφού στη θέση του προσλήφθηκε, ως γυμναστής της ομάδας, ο κ. Ερωτόκριτος (Κριτάκης) Νικολόπουλος.
.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:
Κυριακή 31/1 - 3.00μμ
Α.Ε. Μεσολογγίου - Σούλι Παραμυθιάς
Σκουφάς Κομποτίου - Αραχθος Παχυκαλάμου
Οδυσσέας Νυδρίου - Α.Ο. Ανατολής
Βολίδα Μέσης - Απόλλων Ευπαλίου
Αναγέννηση Αρτας - Απόλλων Πάργας
ΠΑΣ Πρέβεζα - Αστέρας Ρόκκα
Ναυπακτιακός Αστέρας - Ελαιόφυτο
Προοδευτική Περάματος - Τηλυκράτης
Θεσπρωτός - Α.Ε. Λευκίμμης