Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Κέρδισε 2-0 τον Θεσπρωτό και ανάσανε

Στο ΔΑΚ Μεσολογγίου και ενώπιον 200 περίπου φιλάθλων, σήμερα 31-3-2010, Μ. Τετάρτη και ώρα 4.00 μ. μ., έγινε το παιχνίδι ανάμεσα στην Α. Ε. Μεσολογγίου και τον Θεσπρωτό, στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής. Ήταν ένα μέτριου θεάματος παιχνίδι, με πολύ λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και πολλά φάουλ. Η Μεσολογγίτικη ομάδα, που ήθελε περισσότερο τη νίκη, μια και βρισκόταν κοντά στη γραμμή του υποβιβασμού, τελικά την κατέκτησε πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε στο 37΄ ο Χρήστος Πλακίδας με κεφαλιά και τα τέρματα της γηπεδούχου διπλασίασε στο 92΄ ο Μάριος Πλακίδας, με σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 57΄ ο Καρτσακλής έχασε πέναλτι, ενώ στη φάση του πέναλτι, ο Σταυρίδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Άριστη η διαιτησία του κ. Ασπραδάκου και των βοηθών του Κουτσογιάννου και Λαμπρόπουλου, όλοι του Συνδέσμου Αθηνών.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Α.Ε.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Δουλιώτης, Μπαλάφας, Κορομηλάς(90΄ Παραγιουδάκης), Ταράτσας, Καρτσακλής, Γατσώρης, Τσάμης, Αποστολίδης(55΄ λ. τ. Μπαρμπαρούσης), Μ. Πλακίδας, Ζαπαντιώτης, Χρ. Πλακίδας(67΄ λ΄. Γαβρίνας).
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Βενέτης, Σταυρίδης, Γόγολος, Σιάνης, Α.-Γ. Παππάς, Αθανασίου, Μουρούτης, Σ. Παππάς(88΄ Στέφος), Παληογιάννης, Καλλός(61΄ Μπάρκας), Κωνσταντάκος(64΄ Δ. Παππάς).