Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Στις 31-5-2010 η Γενική Συνέλευση της ΑΕΜ

Ο κύβος ερρίφθη!!! Την Δευτέρα 31 Μαΐου 2010, στις 19.00 στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο, θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΑΕΜ. Με δεδομένο ότι η συνέλευση είναι εκλογοαπολογιστική, αντιλαμβάνεστε όλοι ότι η παρουσία σας είναι επιβεβλημένη. Καλά κάναμε την κριτική στις παρέες μας, καλά γκρινιάξαμε Διοίκηση, προπονητή και παίχτες, τώρα ήρθε η ώρα της αλήθειας. Όλοι όσοι έχουμε εφαρμόσιμες προτάσεις και ενδιαφερόμαστε για το καλό της ομάδας, ας δώσουμε το παρόν. Με δεδομένη τη απόφαση της τωρινής διοίκησης ν' αποχωρίσει, ζητούνται "σωτήρες" και μπροστάρηδες για τη νέα σεζόν.
Επειδή ο σωστός προγραμματισμός, προβλέπει την άμεση πραγματοποίηση κινήσεων, για να παρουσιαστεί η ομάδα δυνατή στη νέα αγωνιστική περίοδο, δεν υπάρχει χρόνος για παλινωδίες και αναβολές.
Σαφέστατα η Γενική Συνέλευση, θα είναι "θερμή" και ενδιαφέρουσα. Είμαι σίγουρος ότι κανένας από τους παρευρισκόμενους δεν θα πλήξει!!!
Όπως έχω ξαναπεί, σωστές προτάσεις είναι αυτές του στιλ: Προτείνω αυτό, γίνεται έτσι και η χρηματοδότηση θα είναι από εκεί! Όχι μπλα - μπλα και μεταξωτές κορδέλες!
Σας περιμένουμε όλους, να δώσετε το παρόν! Μεγάλη Ομάδα είναι όποια έχει Μεγάλους και πολλούς φιλάθλους.