Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Aνακοίνωση της επταμελής επιτροπής σωτηρίας

Αγαπητοί μας συμπολίτες,
Σας ενημερώνουμε ότι μετά την ολοκλήρωση της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης της απερχόμενης διοίκησης της Α.Ε. Μεσολογγίου, πραγματοποιήθηκαν οι νόμιμες επαναλαμβανόμενες συνελεύσεις του Σωματείου για την συγκρότηση νέας διοίκησης. Παρ’ όλες τις προσπάθειες που κατεβλήθησαν, δεν υπήρξε ενδιαφέρον από κανένα επενδυτή, αλλά ούτε πραγματικό ενδιαφέρον από μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας που θα έπρεπε να είναι κοντά στην ομάδα.
Μπροστά, λοιπόν, στην διαφαινόμενη διάλυση της ιστορικής μας ομάδας, τα παρακάτω αναγραφόμενα μέλη της ΑΕΜ, συγκροτήσαμε μια διοίκηση ΣΩΤΗΡΙΑΣ της η οποία αποτελείται από τα παρακάτω άτομα (Παγούρας Γεώργιος, Καρβέλης Σπύρος, Κατσαγάνης Βασίλειος, Νικάκης Κων/νος, Κουφός Χρήστος, Πασσιόπουλος Άγγελος, Καλάκης Δημήτρης, Μάντης Παναγιώτης, Σερμετζέλης Κων/νος), η οποία θα προσπαθήσει να διατηρήσει στη ζωή το ιστορικό Σωματείο της ΑΕΜ.
Επειδή η εποχή που διανύουμε, όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι πάρα πολύ δύσκολη οικονομικά, και επειδή σ’ αυτή την προσπάθεια πρέπει να συμμετάσχουν όλοι οι Μεσολογγίτες, σας καλούμε όλους να συνδράμετε μαζί με την διοίκηση στην προσπάθεια για την διατήρηση της ιστορικής μας ομάδας στα γήπεδα της χώρας.
Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι ήδη κλείσαμε τον αξιόλογο προπονητή, γυμναστή (παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΑΕΜ) κ. Ασπρογέρακα Γεώργιο με τον οποίο ήδη ξεκινήσαμε τις επαφές για την συγκρότηση του roster της ομάδας μας.
Αναμένουμε την βοήθεια όλων και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Εκ της Διοικήσεως Σωτηρίας της ΑΕΜ