Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Α. Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Παρούσα!!!

Το ότι έχετε δικαίωμα να ενημερωθείτε είναι γεγονός! Ότι η "Επιτροπή Σωτηρίας" είναι κρυμμένη και δεν την βλέπει το Μεσολόγγι είναι επίσης γεγονός! Το ότι εδώ και βδομάδες δεν βγαίνει καμία επίσημη είδηση είναι ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ! Εμείς όμως έχουμε τον τρόπο μας και μαθαίνουμε!!! Λοιπόν, δεν κάναμε καμιά κατασκοπευτική επιχείρηση, απλά μαζέψαμε σκόρπια από δω και από 'κει κομμάτια και φτιάξαμε ένα παζλ. Αν και η εικόνα είναι θολή, σας την δίνουμε και βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.
Δείτε λοιπόν τι μάθαμε μέχρι στιγμής: Κ. Γκασούκας και Γ. Ρήγας οι τερματοφύλακες, παρόντες. Ο Δουλιώτης μάλλον περνάει στη Λάρισα, δύσκολα πράγματα. Σπ. Τσάμης παρόν! Χρ. Πλακίδας, παρόν! Αποστολίδης, παρόν! Γαβρίνας, ακούει σειρήνες και παίζεται. Πασπαλιάρης, μάλλον παρόν. Γιάννης Δάλλας, η επιστροφή, παρόν! Πάνε για μαζική κάθοδο στο Μεσολόγγι 3-4 κοντοαγρινιώτες. Πιτσιρικάδες υπάρχουν, αν θα παρουσιαστούν καλοί θα δείξει.
Μας άφησαν γεια: Ν. Κράνης, Β. Μανδέλος(Αρης Αιτ.), Φ. Μπαλάφας(Αμφίλοχος), Ζαπαντιώτης, Καρτσακλής, Γουβαλάρης, Μπαρμπαρούσης, Γατσώρης, Ταράτσας.
Αγνοείται η τύχη: Καρομηλάς, Μπίρκος, Φλωρόπουλος, Γιαννιώτης.
Ο Β. Δερβίσης περνάει μάλλον Αθήνα και κατά πάσα πιθανότητα θα ενταχθεί στην ομάδα του Χαϊδαρίου.
Πρόεδρος παραμένει ο Γ. Παγούρας.
Με κάθε επιφύλαξη όλα αυτά, επειδή επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα.
Ανεπίσημα κυκλοφόρησαν και τα Διαρκείας για την νέα σεζόν. Ποιος τα διαχειρίζεται δεν γνωρίζουμε, αν μάθουμε θα σας ενημερώσουμε. Ξέρουμε μόνο ότι είναι των 80 ευρώ.
Κανονικά, η προετοιμασία αρχίζει την ερχόμενη Δευτέρα. Θα το διασταυρόσουμε και θα σας ενημερώσουμε.
Γενικό συμπέρασμα: γίνεται δουλειά, αλλά από δημόσιες σχέσεις μηδέν.
Ουσία: Η ΑΕΜάρα είναι ΠΑΡΟΥΣΑ!!! Άντε, βάλτε κι άλλοι πλάτη!!! Οι - απλώς - φίλαθλοι, ετοιμάστε τα κασκόλ και τα πανώ!!! Η σεζόν ξεκινάει!!!