Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Κέρδισε Νυδρί και "διαιτησία", 2-1 αντί 5-0!!!

Παίζοντας δυνατά και με ενθουσιασμό, μπροστά σε αρκετούς φιλάθλους, η Α. Ε. Μεσολογγίου, ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής. Το τελικό σκορ (2-1) αδικεί την γηπεδούχο, αφού μετά το 2-1 δεν της δόθηκαν δύο καταφανέστατα πέναλτι (ενώ ειδικά στο δεύτερο θα υπήρχε και αποβολή), ενώ χρεώθηκαν οι παίχτες της ΑΕΜ και με κίτρινη κάρτα για ...θέατρο. Τα γκολ της ΑΕΜ πέτυχαν οι Αγγέλης στο 11΄ και Αποστολίδης στο 55΄, ενώ το γκολ του Οδυσσέα (ισοφάριση 1-1)δεν μπήκε ποτέ, αφού ήταν εφεύρεση του πρώτου βοηθού. Η "Κυρία" έχασε σωρεία ευκαιριών για πολύ μεγαλύτερο σκορ, ενώ το Νυδρί φάνηκε πολύ κατώτερο του αναμενόμενου.

Α. Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Ζέρβας, Γιαννοκώστας, Φλωρόπουλος (72 Γ. Πασπαλιάρης), Ζαχαράκης, Μπαρμπαρούσης, Σαμσώνας, Τσάμης, Αγγέλης (74 Μαντζάνας), Αποστολίδης (67 Πολεμαρχάκης), Χ. Πλακίδας, Φραγκούλης.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ: Σταματέλλος, Αρέθας (83 Στράτος), Ματούλας, Λαμπάκης, Γεωργάκης, Τ. Καλογερής, Λαζαρίδης, Σπ. Γαζής (57 Παλιογιάννης), Σ. Γαζής, Κούτσικος, Λαζανάς.