Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Μπασκετική Ένωση

Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 
16/1/2011 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Ενημερώνουμε το φίλαθλο κόσμο του Μεσολογγίου ότι μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, τα Διοικητικά Συμβούλια των συλλόγων «Λόρδος Βύρων Μεσολογγίου» και «Α.Σ.Μεσολόγγι» αποφάσισαν 

ΟΜΟΦΩΝΑ 

την συμπόρευση, υπό ενός νέου κοινού Διοικητικού Σχήματος, των δύο συλλόγων από τη νέα αγωνιστική περίοδο με κοινό στόχο την ανάπτυξη του μπάσκετ στην περιοχή μας και όραμα τη δημιουργία ικανών και ανταγωνιστικών συνόλων . 

Ήρθε πλέον ο καιρός το Μεσολογγίτικο μπάσκετ να ξυπνήσει από το λήθαργό του και να πάρει ξανά τη θέση που του αξίζει, μακριά από ανούσιες αντιπαραθέσεις και εγωισμούς. 

Εκ των Δ.Σ. των ομάδων 

Α.Σ. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 
ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ




*** Εμείς με την σειρά μας  θέλουμε να εκφράσουμε μια πρόταση προς τους Κυρίους που πήρανε αυτή την μεγάλη απόφαση. Να  ονομάσουν τη νέα ομάδα, ΑΕΜ. Θα ήταν ότι καλύτερο η ομάδα της Πόλης μας , να έχει τμήμα και στο μπάσκετ. Ας γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες και ας δημιουργηθεί με αυτό το όνομα, ώστε να προσελκύσει από την πρώτη στιγμή  το φίλαθλο κοινό του Μεσολογγίου. Θα αγαπηθεί και θα υποστηριχθεί όπως η Μεγάλη μας Αγάπη..η ποδοσφαιρική ΑΕΜ!!

Το site μας θέλοντας να κάνει την αρχή, δημιούργησε ήδη το μπασκετικό σήμα της ΑΕΜ. Ελπίζουμε η ιδέα μας να υλοποιηθεί. Γίνει δεν γίνει όμως όλοι θα πρέπει να στηρίξουμε την νέα ομάδα του Μεσολογγίου.