Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Η Γενική Συνέλευση 22-6-2011

Δ.Βισβίκης-Γ.Παγούρας
Σε κλίμα αισιοδοξίας, αλλά με μικρότερη του αναμενόμενου παρουσία φιλάθλων-όπως επεσήμαναν όλοι οι ομιλητές-έγινε η πρώτη Γενική Συνέλευση των ενωμένων πια ΑΕΜ και ΓΟΜ.

Στη συνέλευση έδωσαν το παρόν: Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Παναγ. Κατσούλης, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ κ. Παναγ. Παπαχρήστος, εκπρόσωποι των παλαιμάχων με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γ. Καραμανόπουλο, εκπρόσωποι των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης, εκπρόσωποι της Θύρας 2, η πλειοψηφία των Μελών των πρώην Διοικήσεων ΑΕΜ και ΓΟΜ, ο πρώην προπονητής της ΑΕΜ κ. Γ. Ασπρογέρακας, ο προπονητής του ΓΟΜ κ. Ανδρέας Μαργέλης, ο Πρόεδρος του Ενωμένου Μπάσκετ της πόλης μας κ. Δ. Ρεπάσος και αρκετοί φίλαθλοι.

Π.Παπαχρήστου
Το Προεδρείο της Συνέλευσης απετέλεσαν οι κ. Β. Κρασακόπουλος, Γ. Παγούρας και Σπ. Καρβέλης.
Στην ομιλία του ο πρώην Πρόεδρος της ΑΕΜ Γ. Παγούρας έκανε έναν απολογισμό της δύσκολης όπως εξελίχθηκε περσινής χρονιάς.
Στη συνέχεια ο πρώην Πρόεδρος του ΓΟΜ κ. Διον. Βισβίκης ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για το πλάνο της νέας χρονιάς και έκανε προτάσεις για την οικονομική ευρωστία της ομάδας.
Π.Κατσούλης
Ο οικονομικός Απολογισμός 2010-2011 έγινε δεκτός με χειροκροτήματα. Μίλησαν ακόμη οι κ. Σπ. Ιωαννίδης, Κώσ. Νικάκης και Παναγ. Παπαχρήστος, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο Δήμαρχος Ι. Π. Μεσολογγίου κ. Παν. Κατσούλης. Όλοι τους έδωσαν βάρος στο οικονομικό θέμα, λόγω και των ειδικών συγκυριών της Ελληνικής οικονομίας, κάνοντας ουσιώδεις προτάσεις.
Οι φίλαθλοι του διευρυμένου Δήμου Ι. Π. Μεσολογγίου περιμένουν με αγωνία την σύσταση του νέου Διοικ. Συμβουλίου και τις πρώτες κινήσεις της νέας διοίκησης, αφού ο χρόνος τρέχει και η νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα είναι πάρα πολύ δύσκολη.