Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Έκλεισε ο Μαργέλης

Ο γνώριμος σε όλους Ανδρέας Μαργέλης ανακοινώθηκε και επίσημα από το Δ.Σ. ως ο νέος προπονητής της ΑΕΜ για την καινούρια αγωνιστική περίοδο. Οι δυο πλευρές στη συνάντηση που είχαν, τα βρήκαν απόλυτα σε όλα τα θέματα και συμφώνησαν. Ο σύλλογος από εδώ και στο εξής θα ασχοληθεί και με τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν στις ανανεώσεις των συνεργασιών ή όχι καθώς και στις μεταγραφές.

Επίσημη ανακοίνωση
"Η Διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Μεσολογγίου μετά από συζήτηση που είχε με τον έμπειρο τεχνικό Ανδρέα Μαργέλη ανακοίνωσε την συνεργασία μαζί του ως προπονητής του συλλόγου. Ο νέος τεχνικός της ΑΕΜ είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους προπονητές του Νομού μας. Είναι ένας άνθρωπος γνώστης του ποδοσφαίρου και η ομάδα μας στοχεύει μαζί του να παρουσιάσει ένα όμορφο ποδόσφαιρο και να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα.
Ευχόμαστε στο νέο τεχνικό της ομάδας μας καλή επιτυχία στην νέα ποδοσφαιρική σεζόν."

Μία Ακαδήμια - μία Πόλη
Σε ότι αφορά την Ακαδημία της ΑΕΜ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υπάρξει και εδώ συνένωση με την αντίστοιχη ακαδημία του Μεσολόγγι 2008. Να θυμίσουμε ότι η "βυσσινί" τον Απρίλιο που μας πέρασε είχαν προβεί σε συγχώνευση με τα "φυτώρια" του ΓΟ Μεσολογγίου. Όπως όλα δείχνουν η πόλη μας και η ΑΕΜ θα αποκτήσουν μία μεγάλη και δυνατή ακαδημία, που θα εκπροσωπεί αντάξια το όνομα και την ιστορία της ομάδας σε όλη την χώρα.