Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Α. Ξευγένης: "Η ΑΕΜ αξίζει να είναι πιο ψηλά"

Ένας σπουδαίος παίκτης που έχει ''τρυπήσει'' πολλές φορές τα αντίπαλα δίχτυα, ομάδων Β' και Γ' Εθνικής. Μιλάμε για τον νεοαποκτηθή ποδοσφαιριστή της ΑΕΜ, Άρη Ξευγένη. Ο έμπειρος επιθετικός δήλωσε πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστεί με την φανέλα των "μπλε" σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΕΜ news και επισήμανε ότι θα κάνει τα πάντα για να ανέβει η ομάδα στην Γ' Εθνική.

Ο νέος επιθετικός της ομάδας, ανέφερε στην αρχή: "Γνωρίζω ότι είμαι σε μια ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ με αυτή. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό".

Στη συνέχεια, στην ερώτηση για τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του με την ομάδα της ΑΕΜ, δήλωσε: "Σίγουρα ο πρωταθλητισμός. Έχοντας μιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδας πιστεύω ότι πληρούμε τις προϋποθέσεις και έχουμε την οργάνωση για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο. Η ΑΕΜ αξίζει να είναι πιο ψηλά".

Ο Άρης Ξευγένης δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στους φιλάθλους της ομάδας, καθώς γνωρίζει πως ο πόθος των φιλάθλων είναι η άνοδος στην Γ' εθνική, στέλνοντας τους το μήνυμα: "Αν έχουμε υπομονή και γνωρίζοντας τόσα χρόνια τον δυναμισμό που έχουν σαν κόσμος. αν είναι κοντά στην ομάδα και με πολύ δουλειά από εμάς τους παίκτες, είναι εφικτό να επιστρέψουμε στις επαγγελματικές κατηγορίες. 

Για το τι σημαίνει γι' αυτόν το ποδόσφαιρο, τόνισε: "Είναι τρόπος ζωής. Δεν ζω χωρίς αυτό".

Στην τελευταία ερώτηση, για το ποιο γκολ του έχει μείνει βαθιά χαραγμένο στην μνήμη σου, συμπλήρωσε: "'Ήταν 20 Φλεβάρη του 2005, στο παιχνίδι Παναιτωλικός - Αναγέννηση Καρδίτσας, όταν και πέτυχα το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, το οποίο ήταν πολύ σημαντικό για την συνέχεια της ομάδας και την παραμονή της".