Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΑΕΜ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Δεσμοί Φιλίας

Ποδοσφαιρική Γιορτή ήταν το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Α. Ε. Μεσολογγίου και τον Παναιτωλικό, που έγινε σήμερα Τετάρτη  στο ΔΑΚ Ι. Π. Μεσολογγίου, μπροστά σε χίλιους φιλάθλους.

Πριν την έναρξη του αγώνα η ΕΠΣΝΑ δια του Προέδρου της κ. Παπαχρήστου απένειμε τιμητική πλακέτα στον Άγγελο Χαριστέα, ενώ στη συνέχεια η Διοίκηση της ΑΕΜ απένειμε τιμητικές πλακέτες στους Μάκη Μπελεβώνη(Παναιτωλικός) και Γιώργο Χρήστου(ΑΕΜ), δύο παίχτες που αποτελούν σύμβολα φιλίας μεταξύ των δύο μεγάλων ομάδων του Νομού μας.

Στη συνέχεια ακολούθησε ένας πολύ ωραίος αγώνας, που ευχαρίστησε τους φιλάθλους με το πολύ καλό ρυθμό και τις εντυπωσιακές προσπάθειες των παιχτών και των δύο ομάδων, που καταχειροκροτήθηκαν. Η ΑΕΜ ανταγωνίστηκε αρκετά καλά στο πρώτο ημίχρονο τον Παναιτωλικό (0-2) και δικαιούταν ένα γκολ, ενώ στο δεύτερο φάνηκε αρκετά κουρασμένη και με τις πολλές αλλαγές, δεν μπόρεσε ν' ακολουθήσει τον ρυθμό της ομάδας της Super Liga και δέχτηκε άλλα πέντε γκολ.

Οι φίλαθλοι του Μεσολογγίου υποδέχτηκαν θερμά τους γείτονες και χειροκρότησαν όλες τις προσπάθειές τους, ενώ καταχειροκρότησαν και τις προσπάθειες των παιχτών της Μεσολογγίτικης ομάδας, που φάνηκαν να βαδίζουν προς ένα υψηλού επιπέδου ποδόσφαιρο.

Για την ιστορία τα τέρματα του Παναιτωλικού, που ήρθε με όλους τους πρωτοκλασάτους παίχτες του, πέτυχαν οι: Καλαμαλίκης 3, Σεγιέ, Παπανικολάου(αυτογκόλ), Κουτρομάνος και Μεταξούλης. Στο 0-1, ο Χρήστου απέκρουσε εντυπωσιακά, αριστοτεχνικό πέναλτι του Μπουμάλ.

Αρχικές Ενδεκάδες
Α. Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Χρήστου, Μπαρμπαρούσης, Δενδρινός, Ψηλός, Μπαλαούρας, Ζαχαράκης, Τσάμης, Καρύμπας, Πετσίνης, Κόκκαλης, Ξευγένης. Ενώ στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι:
Κλάδος, Κολοβάκης, Χαλαζιάς, Πασπαλιάρης, Λιάπης, Παπανικολάου, Καβαλιέρης, Αλπέτζος, Σώκος, Δουλιώτης(Τ), Μαυρογιάννης(Τ).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπαμπανιώτης, Παλαιολόγος, Δέντσας, Ενζενγκέλε, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Μουμίν, Μπουμάλ, Σεγιέ, Ρότσα, Καραμαλίκης. Ενώ στο β΄ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Κουτρομάνος, Θεοδωρίδης, Σιόντης, Μεταξούλης, Παππάς, Καμαρά, Κούσας. Πασάς. Ο Άγγελος Χαριστέας έκανε ζέσταμα, αλλά δεν αγωνίστηκε.