Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Άνετη επικράτηση, ΠΑΟ Κατοχής-ΑΕΜ 0-4

Χωρίς να συναντήσει κανένα πρόβλημα η ΑΕΜ πέρασε με το ευρύ 0-4 μέσα από το Νεοχώρι, νικώντας τον ΠΑΟ Κατοχής και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Η ομάδα του Ανδρέα Μαργέλη με κορυφαίο τον Λιάρο καθάρισε το παιχνίδι από το πρώτο 25λεπτο διάστημα στο οποίο προηγήθηκε με 0-3. 

Μόλις στο 4΄ ο Λιάρος με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 0-1 για την ΑΕΜ. Στο 9΄ ο Ντερές απέκρουσε πολύ ωραία σουτ του Τσάμη. Στο 10΄ από κάθετη πάσα του Πετσίνη, ο Λιάρος δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 17΄ πανομοιότυπη φάση. Και πάλι ο Λιάρος απώλεσε την ευκαιρία. Στο 18΄ η ΑΕΜ ζευγάρωσε τα τέρματά της όταν ο Λιάρος εκτέλεσε κόρνερ, ο Πασπαλιάρης έκανε την προσποίηση στο πρώτο δοκάρι και ο Κόκκαλης με κοντινό πλασέ έκανε το 0-2. Στο 25΄ ο Λιάρος με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έκανε το 0-3. Στο 35΄ από πάσα του Μιχαλόπουλου, ο Λιάρος από θέση τετ α τετ, έχασε την ευκαιρία να πετύχει χατ – τρικ. Στο 40΄ ο Κόκκαλης από θέση τετ α τετ πλάσαρε άουτ.

Στο 73΄ ο Καβαλιέρης έκλεισε το σκορ, κάνοντας το 4-0.

Στο 75΄ φάουλ του Καρύμπα, χαμηλά στη γωνία ο Ντερές και πάλι απέκρουσε εκπληκτικά. 

Από τον ΠΑΟ Κατοχής διακρίθηκαν οι Ντερές, Γαλάνης, Λαγούδης και Μιχαλόπουλος Θ. ενώ από την ομάδα της ΑΕΜ εκτός του κορυφαίου Λιάρου, άρεσαν και οι Πετσίνης, Τσάμης, Πασπαλιάρης και Μπαλαούρας Κ. Καλή η διαιτησία του κ. Μπεσίνη (Ντζάνης – Καραμπλιάνης). 

ΠΑΟ ΚΑΤΟΧΗΣ: Ντερές, Ιωάννου – Σαρτζής, Ταφάνι, Γαλάνης, Μπρούσλη, Μπεναρδής, Λαγούδης (72΄ Πλαστήρας Ε.), Ντάνος, Καλαντζής, Μιχαλόπουλος Θ. (85΄ Τρικαλινός Ε.), Φραγκαναστάσης (82΄ Μεταξούλης).
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Χρήστου, Κολοβάκης (46΄ Καβαλλιέρης Δ.), Μπαρμπαρούσης, Πασπαλιάρης Γ., Μπαλαούρας Κ., Ζαχαράκης, Τσάμης, Λιάρος (63΄ Καρύμπας), Κόκκαλης, Μιχαλόπουλος Α. (72΄ Ξευγένης), Πετσίνης.
πηγή: Αγρίνιο Σπορ