Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Ανεβάζει στροφές η ΑΕΜ

Καθώς κορυφώνεται η προετοιμασία της ομάδας, οι παίχτες της ΑΕΜ βρίσκουν σιγά-σιγά ρυθμό και τα πατήματά τους στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να έχει αρχίσει σταδιακά το δέσιμο και η συνοχή στους φιλικούς αγώνες. Με αφορμή την συμμετοχή της Κυρίας στο τουρνουά "MONTANA Cup" του Καρπενησίου, η ομάδα ανεβάζει ρυθμούς, αφού στο εν λόγω τουρνουά θ' αντιμετωπίσει ισοδύναμες ομάδες της Δ΄ Εθνικής και θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει ασφαλέστερα το επίπεδο ετοιμότητάς της.

Χθες Τετάρτη η ΑΕΜ συμμετείχε σε εορταστική εκδήλωση στα Καλύβια, για την επέτειο των 40 χρόνων του ιστορικού ΠΑΟ Καλυβίων. Σε φιλικό αγώνα με την τοπική ομάδα πέτυχε ευρεία νίκη με σκορ 9-0(4-0 ημ.). Για την ιστορία τα τέρματα πέτυχαν οι: Ξευγένης 2, Μιχαλόπουλος 2, Κόκκαλης 2, Καρύμπας και Νάκος, ενώ μπήκε και ένα αυτογκόλ.

Ο Ανδρέας Μαργέλης χρησιμοποίησε όσους παίχτες είχε στη διάθεσή του, έχοντας στο πίσω μέρος του κεφαλιού του το προαναφερόμενο τουρνουά στο Καρπενήσι.

Παρεμπιπτόντως οι χώροι στους οποίους θα φιλοξενηθεί το τουρνουά, είναι πανελλήνια γνωστοί ως ένα από τα καλύτερα προπονητικά κέντρα της Ελλάδας, όπου κάθε χρόνο κάνουν ένα μέρος της προετοιμασίας τους ακόμα και ομάδες της Σούπερ Λίγκας.