Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Τριάρα και το τρόπαιο στο ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ!!!

Με νικήτρια ομάδα το Μεσολόγγι τελείωσε το παιχνίδι μεταξύ του Αγρότη Λιανοκλαδίου και της Α.Ε. Μεσολογγίου με τους Μεσολογγίτες να πετυχαίνουν τρία τέρματα απέναντι σε έναν καλό Αγρότη, που αδικείται από το τελικό 3-0.

Ο μεγάλος τελικός του “Montana Cup” ξεκίνησε στις 17:30 της Κυριακής στο προπονητικό κέντρο και σημειώθηκαν επεισόδια κατά την διάρκεια του αγώνα και μετά την λήξη του.

Το Μεσολόγγι του Ανδρέα Μαργέλη παρουσίασε ένα πανίσχυρο σύνολο, που κάνει πρωταθλητισμό, καθώς ενισχύθηκε αρκετά στις μεταγραφές. Κατέκτησε την πρώτη θέση του τουρνουά, κρατώντας το μηδέν στο παθητικό.

Ο αγώνας παρότι φιλικός είχε αρκετή ένταση και διαπληκτισμούς μεταξύ ποδοσφαιριστών, παραγόντων και προπονητών των δυο ομάδων. 

Α΄ Μέρος
Δυνατό ξεκίνημα
Πολύ καλά μπήκαν στο γήπεδο οι δυο ομάδες. Στο πρώτο 15λεπτο σημειώθηκε 1 τέρμα και 2 δοκάρια!.

Άνοιξε το σκορ ο Κόκκαλης
Ο 24χρονος Σωτήρης Κόκκαλης, ο οποίος αποκτήθηκε φέτος στον Όμηρο Νεοχωρίου έδωσε το προβάδισμα στην ΑΕΜ με 1-0 (Σκορ ημιχρόνου). Ενώ σημαντική ευκαιρία έχασε λίγο πριν την εκπνοή ο Μπάμπης Νάκος.

Οι καλύτερες φάσεις
6΄: Σουτ του Γκούρλια κόντραε σε αντίπαλο αμυντικό και σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Δουλιώτη.
7΄: Σέντρα του Ψηλού, σουτ του Κόκκαλη εντός περιοχής στην δεξιά γωνία του Τσάμη και 1-0.
13΄: Ο Κουτσούκος σέντραρε από αριστερά, η κεφαλιά του Τατσιόπουλου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μεσολογγίου.
25΄: Σουτ του Ζήσιμου από αριστερά μπλόκαρε ο Δουλιώτης.
43΄: Ο Νάκος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, πλάσαρε τον τερματοφύλακα του Αγρότη, όμως αυτός μπλόκαρε την μπάλα

Β΄ Μέρος
Δυο γκολ με Κόκκαλη-Παπανικολάου χάρισαν το τρόπαιο
Ο Κόκκαλης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, δίνοντας «αέρα» δυο τερμάτων στο Μεσολόγγι. Ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Φώτης Παπανικολάου(Πέρυσι έπαιζε και αυτός στον Όμηρο Νεοχωρίου).

Οι καλύτερες φάσεις
57΄: Χτύπημα φάουλ του Νάκου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Αγρότη και στην επαναφορά ο Κόκκαλης με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-0.
72΄: Ο Παπανικολάου πλάσαρε και πραγματοποίησε το τελικό 3-0

Συνθέσεις Ομάδων
A.E.Μεσολογγίου (Ανδρέας Μαργέλης) : Δουλιώτης, Ψηλός, Μπαρμπαρούσης, Πασπαλιάρης, Μπαλαούρας, Δενδρινός, Τσάμης, Νάκος, Κόκκαλης, Μιχαλόπουλος, Κολοβάκης Έπαιξαν και οι: Κλάδος, Χρήστου, Χρήστου, Παπανικολάου, Μαυρογιάννης, Νούλας, Σώκος

Λιανοκλάδι (Μάκης Ζαχαρόπουλος) : Τσάμης, Σαγάνης, Καββαδίας, Σπυριδάκης, Τζοάνας, Αλεξίου, Τατσιόπουλος, Γκούρλιας, Κουτσούκος, Στυλιανός, ΖήσιμοςΑγωνίστηκαν και οι: Νάσιος, Καλαμάτας, Μαδούρας, Αλεξανδρής, Παπαγεωργίου, Κυριτσόπουλος, Ντεμίρης


Ανδρέας Μαργέλης (Προπονητής ΑΕΜ) : «Ήταν ένα παιχνίδι καλό όσον αφορά την δύναμη. Οι ομάδες την εποχή αυτή δεν είναι έτοιμες 100%. Ήταν μια καλή προπόνηση αυτά τα ματς. Υπήρχε ένταση από λάθη τρίτων και εννοώ του διαιτητή. Οι αντίπαλοι κάποια στιγμή παίζανε με 12. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί και όλα θα πάνε καλά.»






Παναγιώτης Δενδρινός (Ποδοσφαιριστής ΑΕΜ) : «Κατ αρχάς να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ το ξενοδοχείο Montana για την διοργάνωση και την φιλοξενία. Στόχος μας είναι να παίξουμε κάποια δυνατά φιλικά παιχνίδια, για να φτιάξουμε πράγματα πάνω στην ομάδα. Για κάποια πράγματα, που γίνανε είμαστε δυσαρεστημένοι, ζητάμε συγνώμη και μείς από την πλευρά μας, δεν θέλαμε να καταλήξει έτσι το παιχνίδι. Να ευχηθώ καλή χρονιά και καλή πορεία στις άλλες τρεις ομάδες και σε μας να πετύχουμε τους στόχους μας.»

















πηγή: evrytaniasport.blogspot.com