Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΑΕΜ στον τελικό του "ΜΟΝΤΑΝΑ cup", 1-0 το Βελούχι


Παρά την καλή εμφάνιση, που πραγματοποίησε για δεύτερο συνεχόμενο φιλικό ματς η ομάδα του ΑΠΟΚ ηττήθηκε με σκορ 0-1 από την ισχυρή Α.Ε. Μεσολογγίου.

Ο 2ος ημιτελικός του “Montana Cup” πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου και ξεκίνησε στις 17:30. Οι Μεσολογγίτες πήραν την πρόκριση στον τελικό του τουρνουά.
Η ομάδα του Παύλου Σερμπέση ήταν αρκετά καλή, όμως αυτό που της έλλειψε ήταν το γκολ. Έχασε αρκετές ευκαιρίες, έχοντας τον πλήρη έλεγχο του αγώνα κατά διαστήματα.
Η ΑΕΜ του Ανδρέα Μαργέλη παρουσίασε ένα αρκετά καλό σύνολο, με έμπειρους ποδοσφαιριστές και αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στον 5ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής.

Α΄ Μέρος
Πιο δυνατά η ΑΕΜ
Οι φιλοξενούμενοι στα πρώτα 20 λεπτά είχαν τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς να καταφέρουν κάτι αξιόλογο.

Πολύ καλύτερος ο ΑΠΟΚ, με δυο δοκάρια
Το Βελούχι από το 20ο λεπτό και έπειτα πήρε τα ηνία του παιχνιδιού και παρουσιάστηκε αρκετά καλύτερο από τον αντίπαλο του. Δυο φορές η μπάλα σταμάτησε στα δοκάρια του Δουλιώτη. Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο με 0-0.

Οι καλύτερες φάσεις
1΄ : Χτύπημα φάουλ του Καρύμπα από αριστερά, κεφαλιά του Ψηλού κατέληξε ελάχιστα πάνω από την εστία του Ρεσίτη.
20΄ : Σέντρα του Κουρλού από αριστερά, ο Ζαλοκώστας απόφυγε όμορφα μέσα στην περιοχή δυο παίχτες, αλλά το σουτ του μπλόκαρε ο Δουλιώτης.
24΄ : Σέντρα από τον Πασσά από δεξιά, προβολή του Γεωργακόπουλου στο δεύτερο δοκάρι έφυγε άουτ.
25 : Ο Καρύμπας έκανε γέμισμα, ο Ξευγένης σκόραρε με κεφαλιά, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον πρώτο βοηθό Γκαλιμάνη.
35΄ : Σέντρα του Γεωργακόπουλου από αριστερά, σουτ του Ζαλοκώστα κόντραρε την τελευταία στιγμή στον Μπαρμπαρούση.
41΄ : Ο Ζαλοκώστας τροφοδότησε τον Μπακαλίδη, ο οποίος έκανε ωραία ενέργεια μέσα από την περιοχή και αριστερά, σούταρε, αλλά η μπάλα κατέληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Μεσολογγίου.
44΄ : Χαμηλά εκτελεσμένο φάουλ του Γενιτσαρόπουλου Α. από δεξιά προσέκρουσε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Δουλιώτη.

Β΄ Μέρος
Μόλις στο 1ο λεπτό της επανάληψης ο 31χρονος μέσος Πάνος Καρύμπας με εξαιρετικό χτύπημα φάουλ έδωσε την νίκη-πρόκριση στην ομάδα του. Έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες Β΄-Γ΄ Εθνικής, ενώ τα τελευταία χρόνια άνηκε σε: Πλατανιά και Επισκοπή Χανίων

Κυριάρχησε η δύναμη και το πάθος
Η πολύ ένταση και δυνατές μονομαχίες ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού. Ο ΑΠΟΚ συνέχιζε να πιέζει ανούσια, με την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας να κρατά το υπέρ της σκορ, που της έδωσε την πρόκριση. Ελάχιστες φάσεις είχε η επανάληψη.


Οι καλύτερες φάσεις

6΄ : Ο Καρύμπας με άριστα εκτελεσμένο φάουλ έστειλε την μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» του Βελουχίου (0-1).
58΄ : Κόρνερ Καρύμπα από αριστερά, ο Πασπαλιάρης εξ επαφής πλάσαρε πάνω από το τέρμα του Ρεσίτη.
61΄ : Χτύπημα φάουλ του Καρύμπα από αριστερά, κεφαλιά του Δενδρινού πέρασε άουτ.
72΄ : Σουτ του Κουτσουπιά εντός περιοχής ανακόπηκε την τελευταία στιγμή από τον Παπανικολάου.


Συνθέσεις Ομάδων
ΑΠΟΚ (Παύλος Σερμπέσης) : Ρεσίτης, Πασσάς(66΄ Ξαγάρας), Νικολάου(46΄ Συγκελόπουλος), Ντουφεκιάς, Πολυτσέρης, Κατσαδούρος(71΄ Γενιτσαρόπουλος Κ.), Ζαλοκώστας(54΄ Φλωράκης), Γενιτσαρόπουλος Α.(84΄ Σταμούλης), Γεωργακόπουλος(71΄ Ζαραβέλης), Μπακαλίδης, Κουρλός(66΄ Κουτσουπιάς)
Α.Ε.Μεσολογγίου (Ανδρέας Μαργέλης) : Δουλιώτης(57΄ Χρήστου), Παπανικολάου(79΄ Χαλαζιάς), Μπαρμπαρούσης(46΄ Δενδρινός), Ψηλός, Κλάδος(46΄ Κόκκαλης), Πασπαλιάρης, Τσάμης(57΄ Μιχαλόπουλος) Νάκος(57΄ Μπαλαούρος), Ξευγένης, Καρύμπας(79΄ Σώκος), Πετρσίνης(57΄ Κολοβάκης)

Διαιτητής : Χρήστος Τσάμπρας
1ος Βοηθός : Ηλίας Γκαλιμάνης
2ος Βοηθός : Βασίλης Φούκας























πηγή: evrytaniasport.blogspot.com