Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Δύο νίκες και μία ήττα για τις ομάδες της "Σ.Π.Α.Ε.Μ"

Ξεκίνησαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των αγωνιστικών τμημάτων της "Σχολής Ποδοσφαίρου ΑΕΜ", που μετά την συγχώνευση πού έγινε θα αγωνίζεται με τρείς ομάδες στο παιδικό πρωτάθλημα που διοργανώνει η Ε.Π.Σ.Ν. Αιτ/νιας.

  • Η πρώτη ομάδα ΓΟΜ πέτυχε μια σπουδαία νίκη μέσα στην Ναύπακτο επί των ΝΕΩΝ με το επιβλητικό 4-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο ταλαντούχος Γιάννης Πασπαλιάρης που ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου, ενώ κοντά σε απόδοση ήταν ο Xρήστος Διαμαντόπουλος, χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι. Τα γκόλ πέτυχαν οι Χονδρός (με πέναλτυ που κέρδισε ο Πασπαλιάρης στο 1΄), Πασπαλιάρης, Κουλός και Λινάρδος.

ΓΟΜ: Χολέβας ,Τριφιάτης, Σταμάτης (41΄Τσαρκάτογλου), Αυτζής, Διαμαντόπουλος, Λινάρδος, Πασπαλιάρης, Κουλός, Θεοδωράτος (57' Παναγιώτου), Δημητρούκας, Χονδρός. Ι.

  • Η άλλη ομάδα της "Σχολής Ποδοσφαίρου ΑΕΜ" το ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 που αποτελείται με μικρότερους σε ηλικία παίχτες κέρδισαν τον Όμηρο Νεοχωρίο με 3-0 άνευ αγώνα αφου η παιδική ομάδα της Νεοχωρίτικης ομάδος αποσύρθηκε!!

  • Η τρίτη αγωνιστική ομάδα που και αυτή αποτελείται κυρίως με παίχτες 99ρηδες η ΑΕΜ ηττήθηκε απο τον Αχελώο Νεοχωρίου πού είχε με διαφορά δυναμικότητας παιδιά γεννημένα κυρίως το 1996, παρ'οτι το πάλεψε ηττήθηκε με το ευρύ 7-2 μέσα στο Νεοχώρι. Τα γκόλ της ΑΕΜ πέτυχαν ο 12χρονος Ράπτης και ο 13χρονος Ντρούκας με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

ΑΕΜ: Κατσαρός Β.,Σταμάτης Κ.(41΄ Κουφός), Κανούρης (30΄ Ράπτης), Μόκκας (62΄λ.τ. Μπουκουβάλας), Ντρούκας, Σταίκος, Ρήγας Γ. (72΄ Μπατζάκης), Τάσσος (50΄ Διαμαντόπουλος), Κουφός Β., Μωρίκης (63΄ Ρήγας Ι.), Ζησιμόπουλος (58΄ Γιαννόπουλος Α.)