Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Εξάρα στο Κύπελλο και πρόκριση

Η ΑΕΜ πέρασε φουριόζα από τo Ξηροπήγαδο, όπου φιλοδώρησε με έξι γκολ (1-6) την Παλαιοπαναγιά, στα πλαίσια της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΝΑ. Οι παίκτες του Ανδρέα Μαργέλη είχανε σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού την κατοχή της μπάλας, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και σε καμία στιγμή του αγώνα δεν απειλήθηκαν. Ήταν ένα καλό ξεμούδιασμα ενόψει του Σαββατιάτικου παιχνιδιού με την Ζάκυνθο στο Δημοτικό Στάδιο.


Πολύ καλύτερη η ΑΕΜ πέρασε εύκολα στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΝΑ. Το σκορ για την ΑΕΜ άνοιξε στο 30’ μετά από σέντρα του Πετσίνη ο Μιχαλόπουλος από κοντά κάνοντας 0-1. Η Παλαιοπαναγιά ισοφάρισε στο 37’ με τον Μ.Πέκεζ να βγάζει στον Σανιδά που πρόλαβε τους αμυντικούς και τον τερματοφύλακα και με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Στο 42’ η ΑΕΜ πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ (1-2) με σουτ του Μιχαλόπουλου μέσα στην περιοχή.

Στο 45’ ο Μιχαλόπουλος με το τρίτο προσωπικό τέρμα έκανε το 1-3. Στο 63’ ο Μπαρμπαρούσης έκανε γέμισμα και ο Κιούλος στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε την μπάλα στην εστία του κάνοντας το 1-4. Στο 76 μετά από σέντρα του Μπαρμπαρούση ο Λιάρος με σουτ στην κίνηση έκανε το 1-5. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Τέγα με κεφαλιά μετά από σέντρα του Παπανικολάου.

Α.Ε.Παλαιοπαναγιάς (Μίροσλαβ Πέκεζ): Παπαγωργίου Η., Πελέκης (41' Παπαγεωργίου Π.), Λιόνης, Μυλωνάς Χ., Σωτηρόπουλος, Κιούλος, Τσούμας, Πέκεζ Ν. (46' Παπαγεωργίου Σ.), Κοντός, Πέκεζ Μ., Σανιδάς.
A.E.Mεσολογγίου(Ανδρέας Μαργέλης): Δουλιώτης, Σώκος (46' Λιάρος), Μπαρμπαρούσης, Ζαχαράκης, Κλάδος, Λιάπης (62' Νάκος), Πετσίνης, Χαλαζιάς, Κολοβάκης (58' Τέγας).
πηγή: nafpaktianews.gr

Τα αποτελέσματα των δύο ομίλων:
1ος ΟΜΙΛΟΣ
ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 1-6
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 1-3
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΑΕ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΚΟΣ 6-0
ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ (0-0 κ.α) (1-1 παρ.) 4-3 πέν.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒ/ΜΝΗΣ 4-0
ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ (1-1 κ.α) (2-2 παρ.) 1-3 πέν
Χωρίς αγώνα προκρίνεται ο ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ

2ος ΟΜΙΛΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ – ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ 3-0
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΑΝΟΥ – ΑΕ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 0-2
ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ – ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΘΥΡΙΟΥ 1-0
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΜΑΡΟΥΛΑΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-6
ΑΟ ΠΛΑΓΙΑΣ – ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ 2-0
ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝ/ΛΙΟΥ 0-2
ΠΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ – ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ 1-2