Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Σε παιχνίδι αγγαρεία, ΑΕΜ-Αρης Αιτ. 2-2

Μια μέρα μετά την σπουδαία εμφάνιση στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, η Α. Ε. Μεσολογγίου αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι, στο ΔΑΚ Ι. Π. Μεσολογγίου, τον Άρη Αιτωλικού. Το παιχνίδι δεν σηκώνει μεγάλη συζήτηση, αφού για τους Κανονιέρηδες ήταν ένα παιχνίδι αγγαρεία, στο οποίο παρουσίασαν συμπεριφορές προπόνησης, με ελαφρότητα και επιπόλαιες ενέργειες. Αντίθετα ο Άρης αντιμετώπισε το παιχνίδι με σοβαρότητα, είχε καλύτερη ανάπτυξη και παρά τη διαφορά κλάσης, ήταν πιο απειλητικός και θα μπορούσε ακόμα και τη νίκη.
Για την ιστορία τα τέρματα της ΑΕΜ, που προηγήθηκε με 2-0, σημείωσαν ο Νάκος με απ' ευθείας φάουλ στο 31΄ και ο Χονδρογιάννης με αυτογκόλ στο 58΄, ενώ του Άρη ο Καβαλιέρης με ευθύβολο διαγώνιο σουτ στο 77΄ και ο Ζηνεμπής με πέναλτι, που κέρδισε ο Καβαλιέρης από τον Μπαλαούρα στο 85΄.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Α. Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΊΟΥ: Δουλιώτης, Νάκος, Ζαχαράκης, Ψηλός, Τσάμης, Χαλαζιάς, Παπανικολάου, Μιχαλόπουλος, Κολοβάκης, Κόκκαλης, Λιάρος. Ενώ έπαιξαν και οι: Καρύμπας, Σώκος, Πετσίνης, Μπαλαούρας, Ξευγένης, Δενδρινός, Νούλας και Πανταζής(16χρονος υπό δοκιμή).
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ: Σπυρόπουλος, Χονδρογιάννης, Εριλάνδο, Αρέτας, Καπελάρης, Ζηνεμπής, Λαγός, Μπουτσίβαλης, Καρέτσος, Καραχρήστος, Καβαλιέρης. Ενώ έπαιξαν και οι: Σταθάτος(τερμ.), Φλωρόπουλος, 'Αχου, Γατσώρης και Λιάκος.