Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Με Παναιτωλικό αύριο στις 3

Φιλικό με την ομάδα του Παναιτωλικού θα δώσει αύριο η ΑΕΜ, εκμεταλλευόμενη το κυριακάτικο ρεπό της. Το ματς θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο του Μεσολογγίου και θα ξεκινήσει στις 3μμ. Η ομάδα της ΑΕΜ θέλησε να κλείσει ένα δυνατό φιλικό, ώστε να να διατηρηθούν οι παίκτες την καλή τους φυσική κατάσταση. Μην ξεχνάμε ότι μετά το ρεπό ακολουθεί το μεγάλο παιχνίδι με τα Τρίκαλα.

Ο τεχνικός Χρήστος Βασιλείου αναμένεται να δώσει χρόνο σε παίκτες που δεν έχουν μεγάλη συμμετοχή στα μέχρι στιγμής παιχνίδια πρωταθλήματος. Το ευχάριστο για τον έμπειρο τεχνικό είναι ότι έχει όλο το έμψυχο υλικό στη διάθεσή του και φυσικά το γεγονός αυτό διευκολύνει το έργο του. Η ομάδα του Αγρινίου θα παραταχθεί με ομάδα επίλεκτων και θα απαρτίζεται από παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μαζί με παίκτες από Κ21 και Κ17. 

Μεγάλη κινητικότητα υπάρχει στα μεταγραφικά, με την διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή να εξετάζουν μεταγραφικούς στόχους που θα ενισχύσουν άμεσα την ομάδα. Ήδη αρκετά ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν κινήσεις για την απόκτηση τους.