Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Για την πρώτη εκτός έδρας νίκη η ΑΕΜ

Έτοιμη για την πρώτη της εκτός έδρας νίκη είναι η ΑΕ Μεσολογγίου, αντιμετωπίζοντας αύριο στο γήπεδο Κάμπων Δημαρίου την Ομόνοια Πέτρας. Οι Κανονιέρηδες, έκαναν σήμερα το πρωί στις 10.30 ένα τελευταίο ξεμούδιασμα και είναι πανέτοιμοι για την αναμέτρηση. Προβλήματα στην τραυματισμών δεν υπάρχουν, αφού εκτός του Γιώργου Πασπαλιάρη, που είναι αρκετό καιρό τραυματίας, όλοι οι παίχτες της Κυρίας είναι ετοιμοπόλεμοι. Ένα μικρό πρόβλημα από την προπόνηση της Τετάρτης, που είχε ο Καρύμπας ξεπεράστηκε και είναι πλέον στη διάθεση του προπονητή του.
Οι νεοφώτιστοι της Ομόνοιας δεν έκαναν καλό ξεκίνημα, αφού στα δύο παιχνίδια που έπαιξαν έκαναν ισάριθμες ήττες, από το Νυδρί στη Λευκάδα με 0-1 και από την Κασσιώπη εντός με 0-4. Έχουν έξη βαθμούς που πήραν χωρίς αγώνα, αφού στο πρόγραμμα είχαν Πρέβεζα και Α. Ο. Τρίκαλα, που δεν κατέβηκαν στο πρωτάθλημα. Ακόμα δεν έχουν πετύχει γκολ στο πρωτάθλημα κι αυτό είναι ένα σημείο που προβληματίζει τον προπονητή της Πάνο Νίκου, καθώς και η απραξία δύο εβδομάδων.

Η ΑΕΜ έχει πάρει πολύ σοβαρά την αναμέτρηση και δεν θα υποτιμήσει τους νεοφώτιστους. Θα επιδιώξει την νίκη, αφού διαφορετικό αποτέλεσμα θα σημάνει και αναπροσαρμογή των στόχων της ομάδας.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ. Ρούσσος-Μπεκερτζής από την Πρέβεζα, με βοηθούς τους κ. Κωνσταντίνου-κ. Σφονδύλη.

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
4/12
15.00
Ομόνοια Πέτρας-AEM
4/12
15.00
Όλυμπος Κέρκυρας-Φιλοθέη Αρτας
4/12
15.00
ΑΟ Κασσιώπης-Οδυσσέας Νυδρίου
4/12
15.00
Εθνικός Φιλιππιάδας-Πίνδος Κόνιτσας
4/12
15.00
Θεσπρωτός-Αμφίλοχος
4/12
15.00
Πρέβεζα-Τρίκαλα 2011
AOT ΡΕΠΟ