Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Νίκη μόνο νίκη ταιριάζει στ' όνομα σου!!!

Όλα είναι έτοιμα στην πόλη μας για το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στα Τρίκαλα. Οι φίλαθλοι της ΑΕΜ ζουν και αναπνέουν για το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ήδη παρατηρείτε μεγάλη κινητικότητα στις τάξεις των οπαδών που αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών που θα θυμίζει χρυσές εποχές. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι είναι το τελευταίο επίσημο παιχνίδι για το 2011, χρονιά που η "Κυρία" γιορτάζει 80 χρόνια ΙΣΤΟΡΙΑΣ.  

Με επίγνωση των δυσκολιών του αγώνα της Κυριακής με τον Α.Σ. Τρίκαλα, οι Κανονιέρηδες έκαναν με μεγάλο κέφι αλλά και σοβαρότητα, την τελευταία απογευματινή προπόνηση χθες Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου. Ο Χρήστος Βασιλείου όλη την εβδομάδα κράτησε συγκεντρωμένους τους παίχτες και επέμεινε στην καλή κυκλοφορία της μπάλας και στην ελαχιστοποίηση των λαθών στις μεταβιβάσεις.

Στις προπονήσεις συμμετέχει από την προηγούμενη Παρασκευή και ο Χρήστος Καρακίτσος, το νέο απόκτημα της ΑΕΜ από την Μύκονο. Τα δείγματα γραφής του Καρακίτσου έχουν αφήσει ικανοποιημένο τον προπονητή και όσους φιλάθλους παρακολούθησαν τις προπονήσεις και είναι σίγουρο ότι ο 25χρονος παίχτης θα δώσει άλλον αέρα στη μεσαία γραμμή της Κυρίας. 

Από την προπόνηση έλειψαν οι Κλάδος και Μπαρμπαρούσης, που είναι τραυματίες, ενώ ο Λιάπης έκανε ατομικό πρόγραμμα. Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι Πασπαλιάρης και Παπανικολάου και έβγαλαν όλο το πρόγραμμα. O Παναγιώτης Δενδρινός θα εκτίσει την 4η από τις 5 αγωνιστικές τιμωρίας του. Αν βοηθήσει και ο καιρός, αναμένεται το ΔΑΚ Μεσολογγίου να είναι κατάμεστο, ενώ η Θύρα 2 κάλεσε τα Μέλη της να είναι όλα στο γήπεδο από τις 2μμ.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Δημήτρης Κοσικίδης του συνδέσμου Αθηνών και βοηθοί του οι Χριστοδούλου – Ταρανάς από τον ίδιο σύνδεσμο.

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 
18/12
15.00
AEM-Τρίκαλα 2011
18/12
15.00
Πρέβεζα-ΑΟ Κασσιώπης
18/12
15.00
Όλυμπος Κέρκυρας-Εθνικός Φιλ.
18/12
15.00
Θεσπρωτός-Φιλοθέη Άρτας
18/12
15.00
ΑΟΤ-Οδυσσέας Νυδρίου
18/12
15.00
Ομόνοια Πέτρας-Πίνδος Κόνιτσας
ΡΕΠΟ Αμφίλοχος