Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Ανταπάντηση στον κ. Γιάννη Γουλή

Αξιότιμε κ. Γιάννη Γουλή, θεωρώ άσκοπο να σου απαντήσω σε όσα λες στην επιστολή σου, αφού το σχολιό μου δεν αφορούσε εσένα, αλλά τη Διοίκηση της ΑΕΜ. Ηδη έχω πάρει τις πληροφορίες που ήθελα από επίσημα χείλη σχετικά με το θέμα.
Τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες την έχουμε προβάλει επανειλλημένα στο σάϊτ μας και μάλιστα ήδη ετοιμάζω εκτενές αφιέρωμα, που ίσως αναρτήσω την επόμενη εβδομάδα. Δες τις αναρτήσεις του Δεκεμβρίου: 13-12-2011 "Εντυπωσίασε η ομάδα προπαίδων της ΑΕΜ"[φιλικό με Παναιτωλικό], 28-12-2011 "Εκλεψε τις εντυπώσεις"[τουρνουά σε Ατρόμητο], 30-12-2012 "Στην ελίτ των ακαδημιών η ΑΕΜ"[τουρνουά στο Λουτράκι].
Δες μας λες κάτι καινούργιο λοιπόν. Θα μπορούσα να σου θέσω πολλά ενδιαφέροντα ερωτήματα σχετικά με τις ακαδημιές, αλλά το θέμα θα γίνει προσωπικό και δεν έχω καμμιά τέτοια διάθεση αυτή την περίοδο. Απλά νομίζω θα ήταν πρέπον κάποιος να μας ενημερώνει τουλάχιστον σχετικά με τους αγώνες των ακαδημιών(αποτελέσματα, συνθέσεις, κλπ), για να προβάλλουμε το έργο που γίνεται. 
                           Με εκτίμηση, Μιχάλης Κιτσινέλης