Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Koιμήθηκε ο Θεός...


Η Φιλοθέη με ένα τέρμα του Γεωργίου λίγα δευτερόλεπτα πριν πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, επικράτησε της ΑΕ Μεσολογγίου με 1-0 και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας. 

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα οι φιλοξενούμενοι είχαν μία ελαφρά υπεροχή, δημιούργησαν 3-4 φάσεις στην εστία του Τσάκαλου, αλλά η Φιλοθέη χωρίς να είναι καθόλου απειλητική ήταν αυτή που βρήκε δίχτυα. Στην επανάληψη η αρτινή ομάδα δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από την Α.Ε.Μ., η οποία γνώρισε την 2η ήττα της στο πρωτάθλημα και απομακρύνθηκε αρκετά από την πρώτη θέση.

Στο πρώτο ημίχρονο η φιλοξενούμενη ομάδα είχε την κατοχή της μπάλας και δημιούργησε την πρώτη φάση στην αντίπαλη εστία στο 14ο λεπτό, όταν ο Καρύμπας εκτέλεσε ένα κόρνερ από τα αριστερά, ο Ξευγένης έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, αλλά ο Τσάκαλος απομάκρυνε δύσκολα την μπάλα σε κόρνερ. Στο 19΄μετά από ωραία κίνηση του Καρακίτσου και παράλληλη σέντρα, ο Λιάρος έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Επτά λεπτά μετά (26΄) ο Καρακίτσος απείλησε με νέο σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ και στο 32΄ μετά από ένα απ’ ευθείας φάουλ του Καρύμπα από μακρινή απόσταση, ο Τσάκαλος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Αφού, η ΑΕΜ δεν κατάφερε να σκοράρει, στο 45΄ ο Γεωργάκης βγήκε από πλάγια θέση απέναντι στον Χρήστου, ο οποίος έκανε έξοδο για να του κλείσει τον χώρο, ο νεαρός μέσος της Φιλοθέης έκανε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και εκεί ο Γεωργίουμε σουτ στη κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1-0.

Με την έναρξη (47΄) της επανάληψης ο Μπαλάφας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, όμως το αδύναμο πλασέ που έκανε δεν απείλησε τον έμπειρο Χρήστου. Ένα λεπτό μετά ο Λιάρος έκανε το δυνατό σουτ, αλλά ο Τσάκαλος έπεσε και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 62΄ νέο δυνατό σουτ του Πετσίνη, απομάκρυνε ο πορτιέρο της Φιλοθέης και πάλι σε κόρνερ.

Η τελευταία φάση του αγώνα ήταν στο 83΄, όταν μετά από παράλληλη σέντρα του Πέντσα, ο Καρύμπας από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

--- Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν για την ομάδα της Φιλοθέης οι Γιαννούλης Σ., Παπαρούνης, Μπαλάφας, Χούσος, Δάρδας και για την Α.Ε.Μ. οι Κολοβάκης, Δενδρινός, Καρακίτσος, Καρύμπας.

ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ (Νίκος Παλιάτσος): Τσάκαλος, Γιαννούλης Σ., Γιαννούλης Θ. (74΄ Καραθανάσης), Κακάβας, Παπαρούνης, Μπιρμπίλης (46΄ Ευταξίας), Χούσος, Δάρδας, Γεωργάκης (86΄ Κολιός), Μπαλάφας, Γεωργίου

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Χρήστος Βασιλείου): Χρήστου, Τσιφοπανόπουλος, Χαλαζίας, Κλάδος (72΄ Μιχαλόπουλος), Λιάρος (58΄ Κολοβάκης), Δενδρινός, Τσάμης, Καρακίτσος, Πέντσας, Καρύμπας, Ξευγένης (63΄ Πετσίνης)

πηγή: www.sportsarta.gr