Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Άνετη τριάρα η ΑΕΜ

Σ' ένα καθαρά διαδικαστικό παιχνίδι η ΑΕΜ κέρδισε την Ομόνοια Πέτρας με 3-0. Και τα τρία γκολ μπήκαν σε διάστημα τεσσάρων λεπτών και στη συνέχεια έγινε ένα παιχνίδι αγγαρεία και για τους παίχτες και για τους φιλάθλους.

Ήταν ένα κακότεχνο παιχνίδι, με την ΑΕΜ να έχει την πρωτοβουλία σε όλο τον αγώνα, να χάνει τρία-τέσσερα ακόμη γκολ κακοποιώντας το ποδόσφαιρο. Από την πλευρά της η Ομόνοια δεν παρουσίασε τίποτα το αξιόλογο και απείλησε ελάχιστα με μακρινά σουτ.

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

2΄ Κόρνερ για την ΑΕΜ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.
3΄ Σουτ του Μιχαλόπουλου έξω από την περιοχή, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
11΄ Φάουλ για την Ομόνοια, απομάκρυναν οι αμυντικοί.
15΄ Φάουλ για την Ομόνοια, μπλόκαρε ο Δουλιώτης.
16΄ Γκόοοολ!!! Σέντρα του Μιχαλόπουλου από δεξιά, στο ύψος της περιοχής ο Πέντσας με βολέ στην κίνηση έγραψε το 1-0.
17΄ Γκόοοολ!!! Αμέσως μετά την σέντρα ο Ξευγένης έγινε κάτοχος της μπάλας από δεξιά, έβγαλε την παράλληλη σέντρα, ο Πέτσας κόντραρε την μπάλα, αλλά ο Πέντσας με γυριστό σουτ, έγραψε το 2-0.
19΄ Γκόοοολ!!! Γρήγορη αντεπίθεση της ΑΕΜ με τον Ξευγένη να βγάζει από δεξιά την παράλληλη σέντρα, ο Πετσίνης με τακούνι έβγαλε αμαρκάριστο τον Μιχαλόπουλος που με δυνατό σουτ έγραψε το 3-0.
21΄ Μακρινό σουτ του Τσάπαλη λίγο έξω από το δοκάρι του Δουλιώτη.
33΄ Σέντρα του Πετσίνη από δεξιά, ασθενή απομάκρυνση των αμυντικών, δυνατό σουτ του Μιχαλόπουλου, πάνω από το οριζόντιο η μπάλα.
35΄ Σε φάουλ του Μιχαλόπουλου από αριστερά ο Μπαλαούρας παίρνει πιεζόμενος την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Σταμάτη.
39΄ Γρήγορη αντεπίθεση της ΑΕΜ, με τον Πετσίνη να κερδίζει την μπάλα από τον τερματοφύλακα της Ομόνοιας, αλλά σωτήρια ο Πέτσας να κοντράρει το πλασέ στην κενή εστία διώχνοντας σε κόρνερ.
45΄ Ο Ξευγένης δέχτηκε μπαλιά στον κενό χώρο, βγήκε τετ α τετ, αλλά άργησε στο κοντρόλ και τον έκοψε ο Πέτσας.

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

47΄ Φάουλ του Μιχαλόπουλου, απεμάκρυναν οι αμυντικοί.
53΄ Ο Τσάπαλης έφυγε μόνος από εμφανή θέση οφσάιντ, αλλά το πλασέ του πάνω από τον Δουλιώτη πέρασε άουτ.
55΄ Φάουλ του Μιχαλόπουλου από αριστερά, ο Κακατάσιος πήρε την μπουκιά από το ...στόμα του Ξευγένη, διώχνοντας σε πλάγιο.
60΄ Μπέρδεμα στην άμυνα της Ομόνοιας, ο Πετσίνης έστρωσε στον Τσάμη, αλλά το σουτ που έγινε πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
71΄ Παράλληλη μπαλιά του Πετσίνη, ασθενής απόκρουση των αμυντικών, σουτ του Μιχαλόπουλου, ψηλά άουτ.
73΄ Προσπάθεια του Τσάμη από δεξιά, σέντρα προς τον Πέντσα, ο Μανιφάβας στην προσπάθειά του του διώξει παραλίγο να την στείλει στα δίχτυα της ομάδας του, μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 80΄ Ατομική προσπάθεια του Ξευγένη, που πέρασε τρεις αντιπάλους, αλλά αντί να δώσει πάσα στους αμαρκάριστους συμπαίχτες του, έκανε ένα εντελώς άστοχο σουτ.
81΄ Σουτ του Τσάπαλη δεν ανησύχησε τον Δουλιώτη, που μπλόκαρε εύκολα.
83΄ Δυνατό σουτ του Ξευγένη από τον άξονα, η μπάλα βρήκε σε κάποιον αμυντικό και κατέληξε κόρνερ.
85΄ Μετά από ωραία προσπάθεια ο Τσιφοπανόπουλος έβγαλε από δεξιά την παράλληλη μπαλιά, ο Πέντσας αφύλακτος στο σημείο του πέναλτι έκανε "τσαφ", χάνοντας τεράστια ευκαιρία.

Α.Ε.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Δουλιώτης, Χαλαζιάς(62΄ Νούλας), Τσιφοπανόπουλος, Πετσίνης(78΄ Σώκος), Μπαλαούρας, Δενδρινός(54΄ Κλάδος), Τσάμης, Ζαχαράκης, Πέντσας, Μιχαλόπουλος, Ξευγένης.
ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΕΤΡΑΣ: Σταμάτης, Παππάς Θ.(30΄ Σταμούλης), Μανιφάβας, Σταμούλης, Πέτσας, Νάσιος, Τσαπαλής, Κακατάσιος, Παππάς, Δερβένης(77΄ Μανιφάβας Ε.), Μαργαρίτης.