Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Όρκος νίκης!!!

Ένα από τα πιο κρίσιμα εκτός έδρας παιχνίδια δίνει τη Κυριακή στις 3 η ΑΕΜ, κόντρα στον Θεσπρωτό, στο γήπεδο της Ηγουμενίτσας. Μετά το καλό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με την Φιλιππιάδα, οι "μπλε" θέλουν να συνεχίσουν στις επιτυχίες, για να μείνουν στις πρώτες θέσεις και φυσικά να κοντά στο μεγάλο στόχο, την άνοδο. 

Με νίκη της ΑΕΜ, σε συνδυασμό με απώλεια της Κασσιώπης στο ντέρμπι με τα Τρίκαλα, μπορούν οι "κανονιέρηδες" να μειώσουν ακόμη πιο πολύ την διαφορά από τους κερκυραίους, κρατώντας έτσι το όνειρο ζωντανό.

Το πάθος και η λαχτάρα για την κατάκτηση της νίκης στο Κυριακάτικο αγώνα χαρακτηρίζει τους παίκτες της "Κυρίας". Ο Χρήστος Βασιλείου δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, ενώ όλη την βδομάδα προσπαθούσε να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του, ώστε να μπουν ψυχωμένοι για τους τρεις βαθμούς και μόνο. Όλοι ευελπιστούν η ΑΕΜ να επαναλάβει την επιτυχία του πρώτου γύρου, στην οποία οι μπλε είχαν επικρατήσει με 1-0. 

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Γιώργος Παπαγεωργίου με βοηθούς τους Σαρλή και Παππά, της ΕΠΣ Άρτας.

Η ένσταση
Όσο αφορά την εκδίκαση της ένστασης κατά του παιχνιδιού με την Φιλιππιάδα, πραγματοποιήθηκε τελικά εχθές και όλα πήγανε πολύ καλά. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί η οριστική απόφαση, ενώ ο δικηγόρος της ΑΕΜ, Β.Γκαγκάτσης θεωρεί ότι τελική νικήτρια απ' όλη την υπόθεση θα είναι η ΑΕΜ.

17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
11/3
15.00
Θεσπρωτός - AEΜ
11/3
15.00
Εθνικός Φιλιππιάδας -Αμφίλοχος
11/3
15.00
Ολυμπος Κέρκυρας - Οδυσσέας Νυδ.
11/3
15.00
Φιλοθέη Αρτας - Πίνδος Κόνιτσας
11/3
15.00
ΑΟ Κασσιώπης - Τρίκαλα 2011
11/3
15.00
AOΤ - Ομόνοια Πέτρας
ΡΕΠΟ Πρέβεζα