Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Φέρτε μας το ΚΥΠΕΛΛΟ!!!!

Πλησιάζει η ώρα του μεγάλου Τελικού του Κυπέλλου της ΕΠΣΝΑ, που αποτελεί την γιορτή του  ποδοσφαίρου και αύριο στις 7.30 το απόγευμα στο Ενωσιακό "Θ.Πασσιόπουλος" θα μάθουμε την Κυπελλούχο ομάδα του Νομού μας, για την τρέχουσα σεζόν. Αντιμέτωπες θα βρεθούν οι ομάδες της ΑΕΜ και του Aτρόμητου Αντιρρίου, που πραγματοποίησαν εξαιρετική πορεία στον φετινό θεσμό κι έφτασαν πανάξια στον τελικό, όπου όμως μετά το τέλος του, μόνον η μία ομάδα θα πανηγυρίσει. 


Η ΑΕΜ θα λάβει μέρος για 14η φορά και 3η συνεχόμενη χρονιά σε τελικό κυπέλλου και δεν θέλει να επαναλάβει τους δύο άτυχους προηγούμενους τελικούς. Οι "κανονιέρηδες" του Χρήστου Βασιλείου θεωρούνται ως το φαβορί, αφού είναι μία πολύ δυνατή και ποιοτική ομάδα και θέλει όσο τίποτα το έκτο κύπελλο της ιστορίας της. Οι μόνες απουσίες της ΑΕΜ θα είναι αυτές του Καρακίτσου και του Λίαρου.

Το συγκρότημα της "Κυρίας" έχει τεθεί ακόμη μια χρονιά αντιμέτωπη με τον Ατρόμητο Αντιρρίου, συγκεκριμένα το 2007-2008 και είχε επικρατήσει με 4-1. Πάντως, οι άνθρωποι της ΑΕΜ τρέφουν μεγάλο σεβασμό απέναντι στον αντίπαλο, αφού γνωρίζουν πως ένας τελικός κρύβει δυσκολίες και κινδύνους, άρα για να επιτευχθεί ο στόχος της νίκης απαιτείται σοβαρότητα, συγκέντρωση και μεγάλη προσπάθεια. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε χθες με προπόνηση στο Ενωσιακό, ενώ την Τετάρτη έδωσε φιλικό αγώνα με τον Άρη Αιτωλικού, του οποίου επικράτησε με 4-3. Για την ιστορία τα γκολ της ΑΕΜ σημείωσαν οι Πετσίνης (2), Πέντσας, Καρύμπας.

Πριν το μεγάλο παιχνίδι, στο Ενωσιακό γήπεδο θα διεξαχθούν άλλοι δύο αγώνες. Συγκεκριμένα στις 4μμ η γυναικεία ομάδα της ΑΕΜ θα αντιμετωπίσει τον Παναρκαδικό Ζακύνθου, ενώ στις 5.30 η ομάδα προπαίδων των "μπλε" θα τεθεί αντιμέτωπη με την αντίστοιχη του Ατρόμητου Αντιρρίου. Να θυμίσουμε ότι θα είναι ο τέταρτος σερί τελικός που θα διεξαχθεί υπό το φως τον προβολέων και θα αποτελέσει μια ακόμη λαμπρή σελίδα του τοπικού ποδοσφαίρου.  

Διαιτητής της σπουδαίας αναμέτρησης ορίστηκε ο κ.Kέκελος, έχοντας βοηθούς τους κ.Πυλαρινό και
κ.Χουλιάρα. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ.Λύτρας. Παρατηρητής Διαιτησίας ο κ.Ταπραντζής και ιατρός του παιχνιδιού ο Τσοπανάς.

Ο δρόμος προς το τελικό...
Σας θυμίζουμε σε μια μίνι αναδρομή τη πορεία της ομάδας μας προς το τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΝΑ. Στην πρώτη φάση του κυπέλλου στις 10 Σεπτεμβρίου Η ΑΕΜ είχε εύκολο απόγευμα με αντίπαλο τον ΠΑΟ Αγρινίου επικρατώντας με 0-4. Στη δεύτερη φάση οι "μπλε" στο γήπεδο του Ξηροπήγαδου συνέτριψαν με 1-6 την Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς. Περνάμε  στη τρίτη φάση όπου η ΑΕΜ προκρίθηκε στην επόμενη φάση άνευ αγώνα. Στη τέταρτη φάση πήρε την πρόκριση για τον ημιτελικό νίκοντας στο Λουτρό την ομάδα του Αμβρακικού με 1-3. Στον ημιτελικό οι "κανονιέρηδες" πέρασε εύκολα από το Αγγελόκαστρο νίκησαν με 1-5 τον Αχελώο.

Το πρόγραμμα της ΕΠΣΝΑ: