Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Κυπελλούχος η ΑΕΜ!!!

Επιτέλους η ΑΕΜ πήρε το Κύπελλο που τόσο ήθελε τα τελευταία χρόνια! Παίκτες,φίλαθλοι το πανηγύρισαν δεόντως με ξέφρενους πανηγυρισμούς. Σ' ένα παιχνίδι με ωραίο θέαμα και απέναντι σ' έναν αντίπαλο που πάλεψε όσο καλύτερα όσο μπορούσε, η Κυρία κέρδισε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, επικρατώντας με 2-1 του αξιόμαχου Ατρόμητου Αντιρρίου. Ευχή όλων είναι να επαναληφθούν ίδιες σκηνές και στο τέλος του πρωταθλήματος με άνοδο στην Γ' Εθνική! Το σκορ για την ΑΕΜ άνοιξε στο 40' ο Μιχαλόπουλος και διπλασία σε τα τέρματα ο Τσιφοπανόπουλος στο 75'. Το μόνο που κατάφερε ο Ατρόμητος ήταν να μειώσει με πέναλτι πέντε λεπτά πριν την λήξη του τελικού. Μόνη παραφωνία ο διαιτητής Κέκελος, που με τα σφυρίγματά του ξεσίκωσε την μήνι και των δύο ομάδων.

Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ
5΄ Κόρνερ Καρύμπα, κεφαλιά Ξευγένη, άουτ.
8΄ Σουτ Καρύμπα, άουτ.
12΄ Φάουλ Καρύμπα, δεν πρόλαβε ο Ξευγένης την προβολή.
15΄ Σέντρα Ξευγένη, προβολή με τακουνάκι του Πέντσα, ενστικτωδώς ο πορτιέρο Καραδήμας σε κόρνερ.
17΄ Τετ α τετ ο Καλαβρουζιώτης, μπλόκαρε έγκαιρα ο Χρήστου.
21΄ Ο Παπαποστόλου πρόλαβε την έξοδο του Χρήστου, πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Τσάμης έδιωξε πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα.
25΄ Μονοκόμματο σουτ του Πετσίνη σε σέντρα του Κλάδου, μόλις άουτ.
36΄ Σουτ Ζαχαράκη μπλόκαρε ο Καραδήμας.
38΄ Φάουλ του Καρύμπα μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι του Ατρόμητου.
40΄ Ο Μιχαλόπουλος μετά από στρώσιμο του Πετσίνη άφησε άγαλμα τον Καραδήμα, γράφοντας το 1-0.
41΄ Πιεζόμενος την κεφαλιά ο Καλαβρουζιώτης, μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι του Χρήστου.
43΄ Από καλή θέση ο Καρύμπας αντί να κάνει το σουτ, έδωσε πάσα στον Μιχαλόπουλο, που αιφνιδιαστικέ στέλνοντας την μπάλα στην αγκαλιά του Καραδήμα.

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ
47΄ Σέντρα του Παπαδόπουλου, έδιωξε με γροθιές ο Χρήστου, κεφαλιά του Παπαποστόλου, δεν ανησύχησε τον Χρήστου. 55΄ Σουτ του Παπαποστόλου, σε καλή θέση ο Χρήστου μπλόκαρε.
58΄ Λάθος του Μπαλαούρα, ο Καλαβρουζιώτης το πλασέ, μπλόκαρε ο Χρήστου.
64΄ Σέντρα Καρύμπα, ο Πέντσας αφύλακτος το πλασέ ψηλά άουτ.
68΄ Μακρινό σουτ του Δενδρινού, άουτ.
70΄ Μακρινό σουτ του Καλαβρουζιώτη, μπλόκαρε ο Χρήστου.
74΄ Σουτ του Παπαποστόλου από το ύψος της περιοχής, δεν βρήκε στόχο.
75΄ Πέντσας, Ξευγένης και Τσιφοπανόπουλος συνδιάστηκαν άψογα και ο τελευταίος με υποδειγματικό σουτ, έγραψε το 2-0.
80΄ Ο Πετσίνης μετά από μπαλιά του Πέντσα, βγήκε τετ α τετ, πέρασε την μπάλα πάνω απόν Καραδήμα, που τον ανέτρεψε, χωρίς ο απαράδεκτος χθες Κέκελος να δώσει την εσχάτη των ποινών...
82΄ Ο Ξευγένης τετ α τετ με τον Καραδήμα, αλλά το πλασέ του απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου.
85΄ Τραγικό λάθος του Δενδρινού, που έχασε την μπάλα από τον Ταμπάκη και στη συνέχεια τον ανέτρεψε. Πέναλτι και αποβολή του Δενδρινού. Εκτέλεσε ο Ταμπάκης και μείωσε σε 2-1.

Από την ΑΕΜ καλύτεροι οι Χρήστου, Μιχαλόπουλος, Τσάμης, Ζαχαράκης και Πέντσας και από τον Ατρόμητο οι Παπαδόπουλος, Παπαποστόλου, Ζέλιος και Καλαβρουζιώτης. Κακή η διαιτησία του κ. Κέκελου. Καλοί οι βοηθοί του Πυλαρινός,Χουλιάρας

Α. Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Χρήστου, Κλάδος (57΄ Παπανικολάου), Μιχαλόπουλος(69΄ Τσιφοπανόπουλος), Πετσίνης, Μπαλαούρας, Δενδρινός, Τσάμης, Ζαχαράκης, Πέντσας, Καρύμπας, Ξευγένης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ: Καραδήμας, Κάκκος, Παπαδόπουλος, Πετσίνης Χ., Καζάνας(82΄ Νικολέτος), Κυρίτσης, Παπαποστόλου, Ζέλιος, Καλαβρουζιώτης, Ευθυμιόπουλος(69΄ Ταμπάκης), Αλεξόπουλος.