Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΑΕΜΑΡΑ μπορείς!!!

Για να διεκδικήσει τις όποιες μαθηματικές ελπίδες έχει ταξιδεύει για το νησί των Φαιάκων η ΑΕΜ  για να αντιμετωπίσει αύριο την ΑΟ Κασσιώπης. Μπορεί η ΑΕΜ να απέχει 5 βαθμούς από τους Κερκυραίους, όμως στόχος είναι μόνο η νίκη. Πρωτόγνωρη ομοψυχία ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΜ, γνωρίζοντας την επικινδυνότητα που κρύβει ένα τέτοιο παιχνίδι. 

Η ΑΕΜ δεν καλείτε να αντιμετωπίσει μόνο την πρωτοπόρο Κασσιώπη, αλλά και τα πολλά προβλήματα με τραυματισμούς. Ο Χρήστος Βασιλείου πονοκεφαλιάζει διότι βασικά στελέχη της ενδεκάδας κατά πάσα πιθανότητα θα απουσιάσουν, όπως τους Παναγιώτη Δενδρινό και Χρήστο Πέντσα λόγω καρτών. Ο Δημήτρης Τσιφοπανόπουλος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, ενώ ο Ματθαίος Λιάρος έχει μπει κανονικά στο πρόγραμμα την τελευταία εβδομάδα και οι τραυματίες Γιώργος Κλάδος και Γιώργος Πετσίνης έχουν επιστρέψει στης προπονήσεις αλλά δεν είναι απόλυτα έτοιμοι.

Η αποστολή στην Κέρκυρα είναι δύσκολη, όμως η ΑΕΜ έχει βαριά φανέλα και έχει αποδείξει στην 81χρονη λαμπρή ιστορία της, ότι ξέρει να αντιμετωπίζει όλες τις δυσκολίες.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ρούσσος/Μπεκερτζής, με βοηθούς τους Κωνσταντίνου-Τσόγκας όλη της ΕΠΣ Πρέβεζας.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 22η
29/4
17.00
ΑΟ Κασσιώπης - AEM
29/4
17.00
Τρίκαλα 2011 - Πίνδος Κόνιτσας
29/4
17.00
Θεσπρωτός - Ολυμπος Κέρκυρας
29/4
17.00
Οδυσσέας Νυδρίου - Αμφίλοχος
29/4
17.00
Πρέβεζα - AOT
29/4
17.00
Εθνικός Φιλιππιάδας - Ομόνοια Πέτρας
ΡΕΠΟ Φιλοθέη Αρτας

φώτο: Μιχάλης Δημητρίου