Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Δεν μπόρεσε...

Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε η ΑΕΜ στην έδρα της πρωτοπόρου της βαθμολογίας, Κασσιώπης, καθώς δέχθηκε από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο, ενώ ολοκλήρωσε τον αγώνα και με δύο παίχτες λιγότερους, αφού αποβλήθηκαν οι Μπαλαούρας και Μιχαλόπουλος.

Η ΑΕΜ μπήκε καλά στο πρώτο μέρος και στο 21’ έχασε μοναδική ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Μιχαλόπουλο, ο οποίος βγήκε σε θέση τετ-α-τετ με τον πορτιέρο της Κασσιώπης, Ζάχο αλλά ο τελευταίος απέκρουσε και κράτησε το μηδέν.

Στο επόμενο πεντάλεπτο ο Καρίμπας φάνηκε απειλητικός με δύο εκτελέσεις κόρνερ στο πρώτο δοκάρι. Στο 29’ από μία λάθος εκτίμηση του Χρήστου, ο Τσούκλης με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Στην επανάληψη η ΑΕΜ προσπάθησε να αντιδράσει στα πρώτα λεπτά και στο 55’ μετά από πάσα του Καρίμπα στον Μιχαλόπουλο, ο δεύτερος έβγαλε την σέντρα, ο Ξευγένης έπιασε μονοκόματο σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε.

Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε η ψυχρολουσία για την ΑΕΜ, όταν ο Μπαλαούρας ανέτρεψε εντός περιοχής τον Πετρογιάννη, αντικρίζοντας την δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Γραμματικόπουλος διαμορφώνοντας το τελικό 2-0, καθώς μέχρι την λήξη του αγώνα δεν σημειώθηκε κάποια σημαντική ευκαιρία. 

Οι δύο ομάδες «συμβιβάστηκαν» με το σκορ και απλά έγινε ένα αδιάφορο τελευταίο εικοσάλεπτο από την στιγμή που οι κανονιέρηδες έχασαν με απευθείας κόκκινη και τον Μιχαλόπουλο στο 68’.

ΚΑΣΣΙΩΠΗ: Ζάχος, Κροκίδης (70' Πάγκαλης), Ανυφαντής, Βιτουλαδίτης, Μεσημέρης, Σκολαρίκης, Πελάης, Πετρόγιαννης, Τσούκλης (74' Αυλωνίτης), Γραμματικόπουλος, Φούκης (70' Σφακιανάκης)

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Χρήστου, Παπανικολάου, Νούλας, Ζαχαράκης, Μπαλαούρας, Χαλαζιάς (58' Σώκος), Τσάμης, Καρακίτσος (72' Κλάδος), Ξευγένης (74' Πετσίνης), Καρίμπας, Μιχαλόπουλος.

ρεπορτάζ: Αγρίνιο Σπορ
φωτογραφία: www.corfusports.gr