Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Σε φιλανθρωπικό αγώνα τα κορίτσια

Η γυναικεία ομάδα της ΑΕΜ θα δώσει αγώνα έναν φιλανθρωπικό την ερχόμενη Κυριακή στις 10 Ιουνίου, στο γήπεδο «Α. Κάνιστρας» στις 5μ.μ. ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Ίκαρου Πετρωτού ο οποίος θέλει να βοηθήσει την μόλις 16μηνών μικρή Λουκία, που η μοίρα της επιφύλασσε μια άνιση μάχη με την επάρατο νόσο. 

Το μικρό κοριτσάκι νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «η Αγία Σοφία» και πλέον βρίσκεται σε μετεγχειρητικό κόμμα, όμως, είναι άμεση ανάγκη να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες.

Έτσι λοιπόν, είναι αναγκαίο να ενεργοποιήσουμε για μια ακόμη φορά την ανθρωπιά μας και την ευαισθησία μας, ώστε να βοηθήσουμε με το περίσσευμα μας, οικονομικά την προσπάθεια των γονέων και των ιατρών.

Τα εισιτήρια θα κοστίζουν 3 ευρώ και θα πρέπει όλοι να βοηθήσουμε για να μαζευτούν έσοδα.



» Στη Γ' Εθνική η γυναικεία ΑΕΜ

Αφιέρωμα στις νέες ομάδες που θα στελεχώσουν την Γ' Εθνική στο γυναικείο ποδόσφαιρο και φυσικά στην ΑΕΜ έκανε η ιστοσελίδα Women Sports. Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

Έντονη είναι η δραστηριότητα στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της περιφέρειας το τελευταίο διάστημα, καθώς ήδη πέντε ομάδες ετοιμάζονται να κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση στα επίσημα γήπεδα του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Η Ροδιά από το Ξυλόκαστρο προβάρει τις εμφανίσεις της, με τους παράγοντες να έχουν δεχτεί το ζεστό ενδιαφέρον πολλών κοριτσιών της περιοχής. 

Η Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου θα ντύσει τα κορίτσια στα μπλε για την χρονιά 2012-13 καλύπτοντας προφανώς ένα μεγάλο κενό του γυναικείου ποδοσφαίρου στη μεσοδυτική Ελλάδα. Μάλιστα, πριν από περίπου πέντε μήνες, ξεκίνησε τις προπονήσεις η ομάδα και ήδη 15-16 κοπέλες μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου από τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. 

Ο Παναρκαδικός θα κάνει το ντεμπούτο του στη Γ’ Εθνική υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Γιατρά, και με την έδρα του να είναι στο γνωστό γήπεδο Αγγερικού

Ο Ίκαρος Πετρωτού είναι γνωστός στα Πατρινά δρώμενα. Μάλιστα, προ ολίγων ημερών έδωσε και φιλικό αγώνα με τη γυναικεία ομάδα της Α.Ε. Μεσσολογγίου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την νέα σεζόν. 

Η «Βασίλισσα της Θράκης» ετοιμάζεται εδώ και αρκετούς μήνες να κάνει το ντεμπούτο της στη Γ’ Εθνική. Με τις ασπρόμαυρες στολές, η θρακιώτικη ομάδα έχει ήδη συσπειρώσει υποστηρικτές στοχεύοντας ψηλά. 

Παρούσες δηλώνουν και τα κορίτσια από τα Μάλια της Κρήτης, τα οποία ετοιμάζονται για να αποδείξουν ότι το νησί βγάζει ταλέντα.
πηγή: womensports.gr