Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Μπράβο κορίτσια!!! (pics & vid)

Σε φιλανθρωπικό αγώνα για την μικρή Λουκία που δίνει μάχη με την επάρατο νόσο και διεξήχθη στο Ενωσιακό γήπεδο "Ανδρ.Κάνιστρας" στην Πάτρα, αγωνίστηκε η γυναικεία ομάδα της ΑΕΜ κόντρα στην αντίστοιχη του Ικάρου Πετρωτού. Για την ιστορία οι "μπλε" επικράτησαν με 2-1.

Οι γηπεδούχες είναι άξιες συγχαρητηρίων διότι διοργάνωσαν μιά πολύ καλή εκδήλωση. Κατά την έναρξη του παιχνιδιού είχαμε εντυπωσιακή είσοδος της μπάλας του αγώνα από ψηλά, αφού Πατρινός αλεξιπτωτιστής την πέταξε από τον ουρανό πριν ο ίδιος προσγειωθεί καταχειροκροτούμενος στο γήπεδο. 

Mε την παρουσία του Περιφερειάρχη Α. Κατσιφάρα  (έδωσε αναμνηστική πλακέτα στην ΑΕΜ που παρέλαβε ο τεχνικός υπεύθυνος Γιάννης Γουλής), ενώ παρέλαβε τιμητική πλακέτα και ο προπονητής της ΑΕΜ Γιώργος Πετσίνης από τον Δήμο Πατρέων.

Οι παίκτριες του Ικάρου έδωσαν αναμνηστικά δώρα στις παίκτριες της ΑΕΜ και η αρχηγός των "μπλε" Σοφία Καραμανοπούλου πρόσφερε αναμνηστικά απο την Ι.Π.Μεσολογγίου. Οι δε εισπράξεις παρά τις δυσκολίες που περνάνε οι συμπολίτες μας ήταν ικανοποιητικές, ενώ ανταποκρίθηκαν και χορηγοί απο την Ι.Π.Μεσολογγίου.

Μεγάλη άτυχη του αγώνα η παίκτρια της ΑΕΜ, Παρ Σούλα που τραυματίστηκε στην προθέρμανση και δεν αγωνίστηκε. Η ομάδα της ΑΕΜ για ενα ακόμη παιχνίδι είχε τις καλές στιγμές αλλά κατά μικρά διαστήματα και τις κακές της. Με την αρχηγό της ομάδος Σοφία Καραμανοπούλου, την έμπειρη Χριστίνα Πρασσά  να κυριαρχούν στον χώρο του κέντρου και την ταλαντούχα 13χρονη Μαρία Καπνίση να είναι πηγή κινδύνου για την εστία των γηπεδούχων.

Αναλυτικά οι φάσεις
Στο 28΄με απ΄ ευθείας χτύπημα φάουλ της Χριστίνας Πρασσά απο μακριά κάνει το 0-1 παρά την προσπάθεια της Νταφογιάννη.

Στο 33΄με πέναλτι σε χέρι της Λιατάκη, που εκτέλεσε εύστοχα η Πασκόπη φέρνει το μάτς στα ίσια και 1-1.
Στο 67΄σούτ της Πελ.Χοτζάι κοντράρει σε αντίπαλο αμυντικό η μπάλα αλλάζει πορεία χτυπά στο κάθετο δοκάρι και κόρνερ (και χάνει μοναδική ευκαιρία να σκοράρει σε 5ο συνεχόμενο παιχνίδι).
Στο 69΄ατομική ενέργεια της Χρ.Πρασσά ανατρέπεται χωρίς η διαιτητής να καταλογίσει την εσχάτη των ποινών.
Στο 80΄σε χέρι της Καψάλη του Ικάρου καταλογίζει την παράβαση που εκτελεί εύστοχα η Καραμανοπούλου Σοφία και κάνει το τελικό 1-2.


Από την γηπεδούχο ομάδα διακρίθηκαν οι Νταφογιάννη, Ανδρουτσοπούλου, Βασιλαροπούλου, Αγκα, Κουτσιουμπού, Μαυρίλα, ενώ από την ΑΕΜ  οι Καπνίση Πρασσά, Καραμανοπούλου, Χοτζάι, Τραυλού χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιπες


Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Κάππα,Τραυλού (55΄Φραγκούλη), Ασπρούδα (71΄Φωλιά), Λιατάκη, Τραυλού, Χοτζάι, Πρασσά (λτ.69΄Κατσάρη), Μαρκουτσά, Καπνίση, Καραμανοπούλου, Χονδρού (53΄Μόκκα).