Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Πρώτο φιλικό με Θέρμο αύριο στις 6.30

Χωρίς απρόοπτα συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΜ, που ξεκίνησε από την Δευτέρα 20/8 και διεξάγεται στο Βοηθητικό των εγκαταστάσεων του Σταδίου. Το πρόγραμμα της εβδομάδας περιελάμβανε απογευματινές προπονήσεις, ενώ σήμερα Σάββατο διεξήχθη και η πρώτη πρωινή. Βαρύτητα δόθηκε στη φυσική κατάσταση και στη γενική αντοχή, ενώ οι προπονήσεις περιλάμβαναν ασκήσεις με μπάλα και παιχνίδια σε μικρό χώρο. 

Υπήρξε πολύ καλή διάθεση από όλους τους παίχτες, που εφάρμοσαν κατά λέξη τις οδηγίες του προπονητικού τιμ. Μοναδικός απών από τις προπόνησης ήταν ο Μακρής που αναμένεται να κάνει την πρώτη προπόνηση την Κυριακή. Το παρών δεν μπόρεσε να δώσει σε κάποιες από τις προπονήσεις και ο Τσίουνης, καθώς δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει άδειες εξόδου, μιας και υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία.

Εν τω μεταξύ αύριο Κυριακή 26/9 η ΑΕΜ δίνει το πρώτο της φιλικό για την εφετινή σεζόν στο Θέρμο, κόντρα στον τοπικό Νέο Θέρμιο Απόλλων. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 6.30 και θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Θέρμου. Ο προπονητής της ΑΕΜ, Χρήστος Βασιλείου θα θελήσει να πάρει μια πρώτη γεύση από τη νέα ομάδα που χτίζει και το σίγουρο είναι πως όλοι οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν από μια ευκαιρία.