Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Ανανεώσεις και ανακοινώσεις

Τις ενέργειες για την καλύτερη στελέχωση του βασικού του κορμού συνεχίζει η διοίκηση της ΑΕΜ. Αυτή τη φορά ήταν σειρά των Παναγιώτη Δενδρινού, Άρη Ξευγένη και Χρήστου Καρακίτσου να έρθουν σε συμφωνία με τους ανθρώπους του συλλόγου και για την ερχόμενη σεζόν.

Ο τρεις παίκτες αποτέλεσαν τους βασικούς συντελεστές στη θετική παρουσία των "μπλε". Με αυτό τον τρόπο, η διοίκηση της ΑΕΜ έχει προχωρήσει στην ανανέωση με ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν την βάση κατά την περσινή χρονιά.

Χτίζει το μέλλον

Παίκτης της ΑΕΜ και με τη “βούλα” είναι πλέον ο Γιώργος Νικολόπουλος. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση των "μπλε" και υπέγραψε στην μεσολογγίτικη ομάδα. Ο Νικολόπουλος ξεκίνησε από τον ΓΟΜ, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην U17 του Αστέρα Τρίπολης.
Η διοίκηση της ΑΕΜ δεν σταμάτησε όμως εκεί, καθώς ήρθε σε συμφωνία και με τον νεαρό Θανάση Παλιάτσα, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε με τα χρώματα της U17 του Παναιτωλικού. Ο μεσολογγίτης παίκτης παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού από την ομάδα του Αγρινίου.

Έφυγε ο Μιχαλόπουλος

Παρελθόν αποτελεί από την ΑΕΜ ο Θανάσης Μιχαλόπουλος. Ο μεσολογγίτης επιθετικός είναι και τυπικά ελεύθερος και εξετάζει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.