Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Νίκη με διακοπή...

Ενώ όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά στο πρώτο φιλικό της ΑΕΜ κόντρα στον Θέρμιο Απόλλων, στο γήπεδο του Θέρμου, σε μια ανύποπτη φάση ήρθε ο τραυματισμός του Κόκκοτου και το παιχνίδι διακόπηκε στο 81'. Ο τραυματισμός θεωρήθηκε σοβαρός και ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Στη συνέχεια με την σύμφωνη γνώμη διαιτητή και προπονητών, ο αγώνας έλαβε τέλος, ενώ η ΑΕΜ προηγούνταν με 2-1. 

Ήταν ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι για την ΑΕΜ, με τους γηπεδούχους να δείχνουν αρκετά αξιόμαχοι. Ο προπονητής των "μπλε" Χρήστος Βασιλείου έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες του και ευελπιστώντας ότι με την δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία, στα επόμενα παιχνίδια η ΑΕΜ θα είναι πιο δεμένη και αποτελεσματική. Οι Μακρής και Πετσίνης δεν αγωνίστηκαν γιατί αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού. Από αύριο Τρίτη 28/8 θα ξεκινήσουν οι διπλές προπονήσεις.

Στα του αγώνα, στο 19' ο Διαμ. Κόκκοτος άνοιξε το σκορ μετά από αμυντική ολιγωρία στην άμυνα των "κανονιέρηδων". Δύο λεπτά αργότερα η ΑΕΜ κέρδισε πέναλτι με τον Ξευγένη, όμως ο Πελέκης δεν κατάφερε να κερδίσει των τερματοφύλακα των γηπεδούχων. 

Οι "μπλε" δεν το έβαλαν κάτω και στο 25' μετά από θαυμάσια μπαλιά του Χαρατσή, ο Πέντσας με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 1-1. Τα επόμενα λεπτά δεν σημειώθηκε κάτι σημαντικό, με τις δύο ομάδες να κάνουν παιχνίδι κέντρου. 

Το 2-1 για την ΑΕΜ ήρθε στο 75', όταν από μακρινή μπαλιά του Καπώνη, ο Σωτηρίου με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε όπως αποδείχτηκε στην συνέχεια το τελικό σκορ.

Α.Ε.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Δουλιώτης (46΄ Ρόκκος), Κολοβάκης (64΄ Πασπαλιάρης), Νούλας (64΄ Μαντέλος), Δενδρινός (66΄ Παλιάτσας), Καντάνης (66΄ Μακρής), Πελέκης (62΄ Νούλας), Χαρατσής (55΄ Σωτηρίου), Δάρδας (62΄ Καπώνης), Πέντσας (55΄ Τσούνης), Καρακίτσος (57΄ Νικολόπουλος), Ξευγένης (55΄ Φράγκος). Δεν πρόλαβαν να αγωνισθούν οι Σταυρόπουλος, Φούτσουλας αφού την στιγμή της αλλαγής διεκόπη το παιχνίδι.

 
 Πριν την έναρξη του αγώνα ο πρόεδρος των γηπεδούχων έγινε απονομή 
αναμνηστικής πλακέτας και ανθοδέσμης στον πρόεδρο της ΑΕΜ




Φωτογραφίες: Mεσολόγγι Σπορ