Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Ξεκίνημα για πρωτάθλημα!!!

Με μεγάλο ενθουσιασμό και παρουσία αρκετών φιλάθλων της ομάδας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα η πρώτη συγκέντρωση της ΑΕΜ. Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και με πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ της, αλλά και με όρεξη για πολλή δουλειά, το συγκρότημα του Χρήστου Βασιλείου ξεκίνησε την προετοιμασία του στοχεύοντας στη δημιουργία ενός συνόλου που θα είναι ικανό να εκπληρώσει τον έναν και μοναδικό στόχο για το νέο πρωτάθλημα, την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Πριν την προπόνηση υπήρξε ο καθιερωμένος Aγιασμός, στον οποίον παρόν ήταν και η δεύτερη ομάδα της ΑΕΜ, ο ΓΟΜ. Στη συνέχεια ο προέδρος Διονύσης Βισβίκης μίλησε με στους παίκτες της ομάδας. Ο πρόεδρος της ΑΕΜ αφού τους ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά, χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη ημέρα ως σημαδιακή τόσο για την ΑΕΜ, όσο και για το Μεσολόγγι. Τόνισε τις προσπάθειες που θα κάνει η διοίκηση για την όσο καλύτερη δουλειά, ώστε στο τέλος να μπορέσουν να ανταμειφθούν οι κόποι τους με την πολυπόθητη άνοδο. Υποσχέθηκε επίσης πως τόσο ο ίδιος όσο και όλη η οικογένεια της ΑΕΜ θα δώσουν το καλύτερό τους εαυτό, ώστε η ομάδα να προχωρήσει ακόμη ένα βήμα πιο πέρα.

Στη συνέχεια o προπονητής Χρήστος Βασιλείου μαζί με τον γυμναστή Σταμάτη Σαρρή ανέλαβαν δουλειά. Το πρόγραμμα περιλάμβανε χαλαρό ζέσταμα, ενώ στην συνέχεια έγιναν ασκήσεις με τη μπάλα και τεχνική και στο τέλος ακολούθησαν τελειώματα φάσεων και οικογενειακό διπλό. 

Το "παρών" έδωσαν συνολικά οι Δουλιώτης, Ρόκκος, Μακρής, Πέντσας, Καρακίτσος, Χαρατσής, Πελέκης, Μακρής, Νούλας, Παλιάτσας, Κολοβάκης, Φατσάλης, Πασπαλιάρης, Μαντέλος, Νούλας Σπύρος, Καπόνης, Καντάνης, Σταυρόπουλος, Φράγκος, Τσούνης, Σωτηρίου, Δενδρινός, Ξευγένης, Πετσίνης, Νικολόπουλος, Δάρλας.

Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας Χρήστος Βασιλείου δήλωσε: