Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Μπαμ με Καβαλλάρη!!!

Η διοίκηση της ΑΕΜ έδειξε με ακόμη μια κίνηση της, ότι δεν συμβιβάζεται με καμία άλλη θέση στο πρωτάθλημα, εκτός της πρώτης. Μια μεγάλη μεταγραφική επιτυχία των "μπλε" ολοκληρώθηκε με το τέλος των μεταγραφών, καθώς απέκτησαν τον ταλαντούχο 24χρονο σέντερ φορ Θανάση Καβαλλάρη.

Ο Θανάσης γεννήθηκε στην Αμφιλοχία στις 2/3/1988, είναι 24 χρόνων και αγωνίζεται κυρίως στη θέση του επιθετικού. Βέβαια στο παρελθόν αγωνίστηκε και στη μεσαία γραμμή και είναι παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις και από άλλες θέσεις. Έχει ύψος 1.87 και βάρος 80 κιλά. Είναι δεξιοπόδαρος και έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Ξεκίνησε την καριέρα του στις Ελπίδες Αγρινίου, χωρίς να αργήσει να κάνει το μεγάλο βήμα με την μεταγραφή του στους Νέους της ΑΕΚ. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Νέα Ιωνία και Κερατσίνι. Το 2006 μεταπήδησε στον Ναυπακτιακό που αγωνιζόταν στην Γ’ Εθνική και σε 25 συμμετοχές σκόραρε τέσσερις φορές. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν ξανά η Νέα Ιωνία στην Δ’ Εθνική, όπου σε 55 συμμετοχές πανηγύρισε 27 γκολ. Το 2009 ήρθε η πρόταση από την Κύπρο και την ΑΕΚ Λάρνακας. Εκεί σε 22 συμμετοχές πέτυχε τέσσερα γκολ. Πέρσι φόρεσε με επιτυχία την φανέλα του Θεσπρωτού.