Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Νίκη με Λάππα, Κυριακή με Καραϊσκάκη

Με νίκη επί του Ατρόμητου Λάππα συνέχισε τα φιλικά παιχνίδια της η ΑΕΜ, καθώς επικράτησε στο γήπεδο Λιμνοχωρίου με 3-2, συνεχίζοντας το αήττητο σερί της σε φιλικά και επίσημα παιχνίδια.

Οι "μπλε" αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 2' με γκολ του Γραμματικόπουλου, κατάφερε μέσα σε 10 λεπτά να προηγηθεί. Ο Καρακίτσος από 25 μέτρα έκανε το 1-1 στο 15' και ο Ξευγένης στο 25' το 1-2. Ο Ατρόμητος στο 45' ισοφάρισε με τον Νικολόπουλο και κάπως έτσι έκλεισε το ημίχρονο. Την νίκη στους "κανονιέρηδες" έδωσε με κεφάλια μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μπαλαούρας.

Ατρόμητου Λάππα: Τζουραμάνης, Θ. Βέρρας, Λιβάνης, Μπίζος, Κυριαζόπουλος, Νικολόπουλος, Ν. Γραμματικόπουλος, Λαθύρης, Γ. Γραμματικόπουλος, Ντόμας, Παναγιωτόπουλος.​

ΑΕΜ: Δουλιώτης, Δενδρινός, Μακρής Π, Δάρδας, Πελέκης, Νούλας Β, Καρακίτσος, Καντάνης, Καβαλλάρης, Τσιούνης, Ξευγένης


Με Καραϊσκάκη την Κυριακή
Ένα ακόμα δυνατό φιλικό παιχνίδι για την ΑΕΜ που την προσεχή Κυριακή 30/09 θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο της Αμφιλοχίας την ομάδα της ΑΕ Καραϊσκάκης. 
 
Η ομάδα της Άρτας δημιουργήθηκε από την συνένωση τον σωματίων Αετού Διασέλου και της Ομόνοιας Πέτρας και θα αγωνίζεται μαζί με τους "μπλε".

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Αμφιλοχίας λόγω έλλειψης κατάλληλου αγωνιστικού χώρου σε Μεσολόγγι και Αιτωλικό, μιας και ανακατασκευάζονται τα εν λόγω στάδια.